nlc.hu
Horoszkóp

Tavaszi szerelem-hívogató tippek

Így készülj fel az új párkapcsolatra!

A tavasz minden újrakezdéshez kiváló időszak. Nézz szembe önmagaddal és tisztázd: tényleg felkészültél egy párkapcsolatra?

Titkon reménykedsz és vágyakozol, de úgy érzed, még nem tudsz elindulni az ismeretlen társ irányába, aki vár rád valahol… Teljesen helyénvalóak az érzéseid, akár az előző szakítás árnya lebeg még fölötted, akár a szabadságodat félted egy új szerelem esetén.

vágyakozó nő

Fotó: Unsplash

1. Készen állsz a következő szerelemre?

Három kitételnek mindenképp meg kell felelned ahhoz, hogy egészséges, felnőtt kapcsolatba lépj. Ha jóban vagy önmagaddal, szereted a külsődet-belsődet. Ha feldolgoztad az életed traumáit, nem cipelsz nyomasztó terheket gyerekkorodból. Ha megbékéltél az előző kapcsolat végével, lezártad azt. 

2. Ki vagy, és kire vársz?

Olyan emberre van szükséged, akivel összhangban tudsz létezni. Aki nem sokkal erősebb nálad és nem is sokkal gyengébb. Aki mellett megtarthatod a személyiséged, és közben együtt tudtok fejlődni. Nem kell egy tökéletes leírást adni az elképzelt nagy ő-ről, de tudd, milyen az, akivel mindez lehetséges.

3. Kergesd el a múlt árnyait

Ez itt a te életed, és ha valakivel új kapcsolatba kezdesz, akár egy új család is születhet belőle. A saját szabályaitokat kell kialakítani, és nem a szülők, a család életét élni. Tudd, hogy mit vársz el ettől az új egységtől, vagy legalább azt, hogy mit nem. 

4. Legyél békében önmagaddal

Minél kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagy egyedül, annál nagyobb a valószínűsége, hogy hamarosan megérkezik, akivel együtt ugyanezt élheted át. Fontos, hogy ezt a harmóniát akkor is tartsd fent magadban, amikor izzik az új szerelem, és amikor már a kapcsolat energiái finomodnak, akkor is legyen időd, energiád, hogy az maradhass, akinek megismert, megszeretett a társad.

(via Forever Conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top