nlc.hu
Horoszkóp

A mai napnál nem lehet jobb a tavaszi mantrázáshoz

Használd a csillagjegyed mantráját a tavaszi megújuláshoz!

Ha bizonytalan vagy az életed valamely területén, vagy szeretnél magadban megerősíteni néhány jó gondolatot, keresve sem találsz jobb napot a mainál!

Ez a mantra egy pozitív megerősítés, amit bármikor használhatsz, átírhatsz, ahogy éppen az életed adott szakasza kívánja. Most a tavaszi megújulás, felfrissülés nevében kapod meg a csillagjegyed szerinti mondataidat, de a te döntésed, hogy szeretnél-e élni a lehetőséggel.
A mai nap azért különleges, mert tízmilliószoros nap lévén a szándékaid felerősödnek. A közelgő tavaszi nap-éj egyenlőség pedig kivételes alkalom harmóniát teremteni magunkban és a körülöttünk lévő világban.

nő sárga virágok közt

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Nem engedem, hogy az ismeretlentől való félelem uralkodjon rajtam. Én irányítom az életemet, és boldogságot teremtek magamban.

Bika (április 19. – május 20.)

Elengedem az anyagi biztonsághoz való ragaszkodásomat. Az egyetlen biztonság a belső békém, ennek eléréséért mindent megteszek.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Nem zavarhatnak meg többé a múlt árnyai, elfogadom, szeretettel fordulok feléjük. Tanulok belőlük, általuk és velük együtt erősebb, jobb ember leszek.

Rák (június 21. – július 22.)

Megtanulok ítélkezés nélkül tekinteni magamra, az érzéseimre. Senki nem kérdőjelezheti meg azokat, hiszen az önkifejezésem legerősebb eszköze a szeretet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szeretem magam, teljes vagyok, elég jó vagyok. Nem szabad elvárnom másoktól, hogy ezt bizonygassák nekem, képes vagyok a teljességre önmagam is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az elmém, a lelkem és az érzéseim egyensúlya kizárólag önmagamon múlik. Ha körülöttem nincsen tökéletes rend, belül akkor is rendezett vagyok.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Nem hagyom, hogy mások befolyásoljanak abban, ki vagyok, mit gondolok. Ismerem magam, elfogadom az érzéseimet, teszek róla, hogy mindig jól legyek.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Bízom önmagamban, bízom az emberek segítő szándékában. Akik megbántottak, vagy akik miatt sérültek, megbocsátok nekik, gondolataimban szeretettel fordulok feléjük.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Az életben való kalandozást nem kutakodásnak fogom fel, csupán örömnek. A békét, az értéket önmagamban fogom megtalálni, legyek bárhol a világban.

Bak (december 22. – január 19.)

Nincsenek tévedések, rossz döntések az életemben, mindenből képes vagyok tanulni. Nem engedem, hogy ezek lelombozzanak, mindig megteszem, ami tőlem telik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Elengedem a világ terheit, hogy mindig megfelelő erőm legyen. Csak önmagamban tudok változást előidézni, és ezzel a jó példával a környezetem is változik.

Halak (február 19. – március 20.)

Az álmok helyett eljött a célok ideje. Kis lépésekkel érek el nagy dolgokat, a gyönyörű álmaimmal pedig szebb hellyé teszem a világot.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet tízmilliószoros buddha nap Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top