nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. március 19-20. – Szervezzetek barátokkal közös programot!

Most mindketten barátságos, társaságkedvelő kedvetekben vagytok. Vagyis nem kérdés, hogy barátokkal kell közös programot csinálnotok. Persze emellett muszáj egymással is foglalkoznotok. Hiszen a kapcsolatotok nem laposodhat el a társasági események miatt.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelmetek hajnalán mi volt a kedvenc időtöltésetek? Idézzétek fel, és szakítsatok időt arra, ill. olyasmire, ami nagyon hasonló ahhoz! Változnak a szokásaitok, a körülményeitek és ti is. Már semmi nem lesz a régi. De még lehet jó…

Napi horoszkóp

Szeretetben (fotó: Pixabay)

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vigyázz, mert könnyen megbánthatod a párodat! A bolygók szerint meglehetősen szúrós kedvedben leszel. Ennek ne ő igya meg a levét! Az sem „ördögtől való”, ha kivételesen külön programot szerveztek. Hiszen nem vagytok összenőve.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

 

Nagyszerű hétvége vár rátok. A te hangulatod kitűnő lesz. Sziporkázol, szárnyalsz, ami a kedvesedre jó hatással van. Ha baráti társaságba mentek, akkor te népszerűbb leszel, amitől ő féltékennyé válhatna. Legyél okos, és előzd meg a bajt!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindegy, hogy mit tervezel erre a hétvégére, biztos, hogy valami közbejön. Ennélfogva jobban jársz, ha nem tervezgetsz. Inkább sodródj! Vagy add át az irányítást a párodnak! Lehet, hogy neki most jobban fog menni ez az egész.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy szombati kellemetlen fényszög szerint a szerelmedet nyomasztja valami. Lehet, hogy mesélt már erről a hét során, de még nincs túl rajta. Lehet, hogy nem akarja elrontani a hétvégéteket. De ettől még ott van a levegőben…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hiába kezdődik hivatalosan a tavasz vasárnap, még igencsak hideg van kinn. Emiatt igazad van, ha aggódsz és melegen öltözöl, amit a párod megmosolyoghat. Legyetek észnél, és ne engedjétek, hogy ilyen banális ügyből vita pattanjon ki!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csodás, barátságos, derűs hangulatú hétvége elé néztek. Ennek örömére tele leszel ötletekkel. Megeshet, hogy mind nem fog beleférni két napba. Szóval nincs más lehetőség, közösen kell kiválasztanotok, hogy hova menjetek, mit csináljatok…

Baráti pacsi

Baráti pacsi (fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Megsértődnél, ha a kedvesed nem veled akarná tölteni ezt a hétvégét? Féltékeny lennél vagy megbíznál benne? És fordítva hogy nézne ki a dolog? Meglepő tapasztalatokra tehettek szert ezen a hétvégén egy szombati konstelláció szerint.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Legyél éber és vedd észre, ha a szerelmednek nincs kedve a barátokhoz! Nem biztos, hogy egy hullámhosszon lesztek. Ezzel párhuzamosan a közlekedésben, az utakon is ébernek kell lenned akár autóval vagy, akár biciklivel, akár gyalogosan.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden hétvége egy remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egy véleményen vagytok, vagy sem. Ugye, nem szoktatok rivalizálni abban, hogy kinek az ötlete, ill. terve érvényesüljön? Ez a hétvége ezen a téren is tanulságos lesz…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden a kezedre játszik most: gördülékenyen és kellemesen alakul minden. Csupán egyetlen bibi lehet: a családod képes keresztülhúzni mindazt, ami végre célegyenesbe kerülne. Ezen való bosszankodást semmiképp se vetítsd rá a párkapcsolatodra!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vicces, hogy pont azok az emberek, akik a legjobban képesek megnevettetni, a leggyorsabban képesek kihozni a sodorodból. Természetesen közéjük tartozik a párod is. És ez független attól, hogy milyen régóta ismeritek egymást. Igaz?
 

Ez is érdekelhet vágyakozó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top