nlc.hu
Horoszkóp

Kos létedre csodásan türelmes leszel

Karmahoroszkóp a három tavaszi csillagjegynek

Ha Halak, Kos vagy Bika a csillagjegyed, és kíváncsi vagy, a karma szövevényes törvénye szerint mire számíthatsz – olvass tovább!

A karma törvénye szerint az emberi sors sokkal bonyolultabb ok-okozati összefüggések hálózata, mint azt gondolnánk. Semmi nem véletlen, de nem is annyira egyszerű, ha jót teszünk, akkor csupa jót kapunk vissza. Csodás embereket is sújtanak csapások, és gonoszak sokszor megússzák a tetteiket… de lássuk, te mire számíthatsz a következő hónapokban?

nagymama és unokája

Rendezd a családi kapcsolatokat, mert ha késő lesz, bánni fogod / Fotó: Unsplash

Halak: most a társadon a sor

Karmikus kötelességed: eddig rajtad volt a hangsúly a párkapcsolatodban, ezt be kell látnod. Most a társad jön, neked kell őt támogatnod, hogy ő is megtalálja a helyét az életben. Pontosan tudod, hogy a párkapcsolat és a mindennapok mellett fontos, hogy legyen életcélja valakinek, most te leszel a múzsa, hogy ő megtalálhassa ezt.
Karmikus feladatod: a munka területe meglepetéseket rejt számodra, de ehhez le kell szállnod a földre. Ne a legnagyobb álmaiddal kezdd, kis lépésekben gondolkodj. Először mutasd meg, hogy keményen dolgozol, és után kezdd el kibontakoztatni a kreativitásodat.

Kos: csodás türelem száll meg

Karmikus kötelességed: magad sem érted, mi történik veled, de egyre könnyedebben kezeled a nehéz helyzeteket. Szinte ezen bosszantod fel magad, miért is vagy ilyen türelmes? Fogadd szeretettel ezt az új érzést, és fordítsd a javadra, mások javára. Most add át a tudásod, most kezdd el pártfogolni azokat, akik tőled várják az iránymutatást.
Karmikus feladatod: kezdj el magadra figyelni. Bármilyen kiegyensúlyozott és felszabadult vagy lelkileg, a nehézségek, traumák lehet, hogy nyomot hagytak a szervezetedben. Ne hagyd figyelmen kívül, ha valami kellemetlen, vagy fáj: akár életmódváltásra is készülj fel.

Bika: megtalálod, mi az igazán fontos

Karmikus kötelességed: tudod magadról, hogy mennyire hajlamos vagy ezer felé aprózódni, mindenki felé teljesíteni. Feltűnt, hogy ez meglátszik az életedben is, de ne csüggedj! Most jött el az idő, hogy felállítsd a fontossági sorrendet. Kevesebb munka, kevesebb ember: egy kicsit vissza kell venned, hogy a valóban fontos dolgokra jusson energiád.
Karmikus feladatod: a kiválasztott emberekkel rendbe kell hoznod a kapcsolatodat.Találkozz velük, tisztázd a félreértéseket. A családtagok között azokkal foglalkozz, akiket legritkábban látsz, és akik a legidősebbek. Ne akard, hogy úgy hagyjanak itt, hogy nem szeretetteli a kapcsolatotok.

(via Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top