nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg a szerelmes Nyilas férfit

A Nyilas férfi a kalandot keresi, de titkon kötődésre vágyik

Csakis egy erős nő képes rá, hogy tolerálja a Nyilas férfi szabadságvágyát. Te megbirkóznál a feladattal?

A Nyilas férfi (november 22. – december 21.) mellett mindennap egy új kaland. Szó szerint is készen kell állnod rá, hiszen nem kizárt, hogy egyik pillanatról a másikra közli, világ körüli útra indultok. Mindemellett az is belefér, hogy azt közli, hogy ő már elutazott… Persze bocsánatkérésben is a legnagyobb, színpadias gesztusokkal próbál visszakapni, ha tudja: most hibázott.

férfi tengeri hajón

A Nyilas mellett bármi megtörténhet / Fotó: Unsplash

Így működik a párkapcsolatban

Számíts rá, hogy mindig kimondja, amit gondol. Nem gondolkodik, és nem törődik azzal, hogy megbánt vele. De a közismert véleménnyel szemben, a Nyilas képes hűséges lenni, képes nagyon szeretni – amíg te képes vagy az lenni, akivel beszélgethet, utazhat, kalandot kereshet. Ha nem tetszik, ahogy él, amiben hisz, akkor sértődötten lelép.  Nehezen fejezi ki az érzelmeit, nem könnyű vele kapcsolatban élni, de végtelenül szórakoztató.

Milyen nőre vágyik?

Erős, magabiztos és független nő birkózik csak meg a Nyilas szabadságvágyával. Ha megérted, hogy függetlenségre van szüksége a boldogsághoz, ez könnyedén működhet. Ne várj tőle romantikus udvarlást, de mély beszélgetéseket, bölcs vitákat bármikor. Foglalkoztatják őt az élet nagy kérdései, és ha ezt meg tudja vitatni veled, az már fél siker. Rugalmas, spontán partnerre vágyik, aki élvezi az életet, a világ bármely pontján.

Szórakoztató randira készülj

Roppant szórakoztató randira számíthatsz vele. Mindig pozitív, imádja megnevettetni a partnerét. Szenvedélyes, ami miatt néha veszélyes helyzetekben találja magát – természetesen veled együtt. De elég intelligens ahhoz, hogy mint a kémfilmek párosai, kimenekítsen a legrázósabb helyzetből is. Ne próbáld irányítani, de megszelídítheted: ha a vérforraló kalandok mellett te leszel a biztos pont az életében.

Neki is van sötét oldala

Ha a Nyilas nagyon nemtörődöm, figyelmetlen, az gondot okozhat a kapcsolatban, erre sajnos hajlamos. Nem tud folyton törődni, odafigyelni a párjára, így ha erre vágysz, nem ő lesz az igazi számodra. Nyughatatlan, kalandkereső személye nem passzol mindenkihez – ha megpróbálod vele, útközben is kiderülhet, ő túl sok lehet. Ha pedig ő érzi úgy, hogy a másik kevés neki, akár izgalomban, akár szexben, egyszerűen másnál keresi, ami hiányzik neki.

Szenvedélyes és izgalmas az ágyban

Ami viszont egyértelműen a javára billentheti a mérleget, az a hálószobai teljesítménye. Mit hálószobai – bárhol, bármikor szívesen szeretkezik veled, és bizonyítja nagyszerű szerető mivoltát. Magabiztos, odaadó partner, aki bármennyire is élvezi a szexet, elsőként a te örömöddel foglalkozik. Hisz a szerelemben, és tudja: ha megtalálta az igazit, akkor a szex is olyan élmény lesz, hogy nem kell neki senki más.

(via thehoroscope)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top