nlc.hu
Horoszkóp

Elérheted a céljaidat, ha Gábriel arkangyal támogat

Fordulj bátran a tavasz arkangyalaihoz!

Minden állatövi jegyhez kapcsolódik egy angyal, akik a saját időszakukban közelebb kerülnek a földi élethez, így még könnyebben segítik az életedet.

A tavaszi csillagjegyek a Kos, Bika és Ikrek, most a hozzájuk kötődő arkangyalok időszaka következik. Ha eddig nem kerültél még kapcsolatba az angyalokkal, a tavaszi szárnybontogatás, az új dolgok felfedezése erre is kiváló időszak. Biztosan tudnak valamiben neked is segíteni, ismerkedj meg velük!

angyal virágok közt

Fotó: Unsplash

Gábriel: érd el vele a céljaidat

A Kos csillagjegy és a Mars bolygó angyala. Mindannyiuk közös jellemzője a határozottság, bátorság, pontos célkitűzések, és a makacs kitartás. Ha ezek hiányában vagy, vagy úgy érzed, kevés az erőd, Gábrielt kell szólítanod.
Az élet bármely területén tud segíteni: bátorítást ad egy bimbózó szerelemben, önbizalmat, hogy belevágj valami újba, vagy segít, hogy legyen elég türelmed végigcsinálni azt, aminek nem látod a végét.

Jofiel: anyagi biztonságban lehetsz

A Bika csillagjegy és a Vénusz bolygó angyala. A biztonság, az anyagi jólét, az érzéki dolgok élvezete, az élet szépségeinek meglelése az, amiben segédkezhet. Ha úgy érzed, ezek hiányoznak az életedből, esetleg erősebb akaratra vágysz, vagy gyakorlatiasságra, hívd be őt az életedbe.
Tisztánlátást teremt anyagi, pénzügyi nehézségek esetén, de segít valami új felépítésében is. Ha tudod, mit szeretnél, de nem tudod, miként valósítsd meg, ő tud ebben útmutatást nyújtani.

Sámuel: rendezheted az emberi kapcsolataidat

Az Ikrek csillagjegy és a Merkúr bolygó angyala. Az emberi kapcsolatokban, a szellemi tudás felhasználásában jártas, a figyelmesség, elfogadás területén tud segíteni, hogy az oly fontos kapcsolataink ne okozzanak fájdalmat, terhet, nehézséget.
Mindenképp kérd az ő támogatását, ha lezáratlan konfliktusaid vannak. Megerősítheted a fontos kapcsolatokat, és arra is rámutat, kik az igazán lényeges, valódi szeretteid, és kik azok, akik csak visszaélnek a jóságoddal, energiáddal.

(via Angels Teach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top