nlc.hu
Horoszkóp

A víz jegyű csillagjegyek számára itt az idő letenni a lelki terheket

Ettől a nagytakarítástól lesz csak igazi rend az életedben

Ha úgy érzed, a környezetedben már minden rendben, nézz körül a lelked mélyén is. Találsz ott felesleges lomokat?

Ha a víz elemhez tartozol te is, bizonyára már tökéletesen tudatában vagy annak, milyen fontos helyen vannak az életedben az érzelmek. De ez nem elég ahhoz, hogy fejlődni tudj, időnként alapos önvizsgálatot kell tartanod, hogy mi az, amire már nincs szükséged. Fogj bele ma!

pár tavaszi virágzással

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

Amitől meg kell szabadulnod: lustaság, bezárkózottság, önbizalomhiány
Húztál egy falat magad körül, ami téged is zavar. Ideje kilépni a komfortzónából, szó szerint.  Itt a jó idő és hív a természet: mozdulj ki, barátokkal, szeretteiddel, ezzel testileg és lelkileg is kibújsz a csigaházadból. Keress új élményeket és ingereket, ezzel teheted magad energikussá és mentálisan frissé.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Amitől meg kell szabadulnod: kimerültség, lehangoltság, kétely
Szenvedélyes, energikus személyiséged sokaknak adott támogatást eddigi életed során, de most kereshetik ezt az oldalad… kimerült vagy, és egyre kevesebb dologban találsz örömet. Elkezdtél önmagadban is kételkedni, ez az a pont, ahol lépned kell! Pihenj, meditálj, állíts össze egy listát: és foglalkozz azzal, ami most a legfontosabb az életedben.

Halak (február 19. – március 20.)

Amitől meg kell szabadulnod: bizonytalanság, ötlethiány, elkeseredettség
A bizonytalanság az első, amitől meg kell szabadulnod. Sajnos nem olyan egyszerű, mint a lomokat szanálni, pedig az sem az erősséged. De ahhoz, hogy ismét kreatív és szárnyaló lehess, és sokat tudj adni magadból, el kell kezdened ezen dolgozni! Amint megízleled a siker ízét, visszatér az életörömöd és energiád, és persze a világba vetett hited.

(via The Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top