nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. március 28. – április 3. – A Kos újhold a tavasz hírnöke

A nyári időszámítás, az óraátállítás után időre van szükséged a heti horoszkóp szerint, hogy hozzászokj ahhoz, hogy reggel most megint sötét van. De este tovább van világos. Közben véget ér március, és beköszön az április egy nagyszerű újholddal. Vagyis visszafordíthatatlanul itt a tavasz.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Szabályos íve lesz ennek a hetednek. Kezdődik azzal, hogy hétfőn minden lehetőséget meg kell ragadnod, ha bekapcsolódhatsz bármilyen beszélgetésbe. Olyan információkhoz juthatsz, amik megkönnyebbülést hoznak neked. Keddtől maradj passzív, és ne most akarj bizonyítani! Nem szabad „elpuffogtatnod az összes muníciódat”. Tartalékolj a pénteki újholdra! Ez számodra az év legerősebb újholdja, ami új szintre emelhet abban a témában, amiben készen állsz az újításra. Egész hétvégén is ez fog foglalkoztatni…

BIKA – heti horoszkóp

Téged nem aggaszt, és nem hoz lázba az, hogy pénteken már április indul. Jól teszed, hogy elfogadod az idő múlását. A bölcsesség azt jelenti, hogy kizárólag azzal foglalkozol, amire van hatásod. A többit pedig hagyod. Ebben te utolérhetetlenül jó vagy. Sőt példakép is. Tudsz róla, hogy milyen sokan akarnak utánozni? Irigylik a higgadtságodat. Szóval ezen a héten semmi más dolgod nincs, mint tenni a dolgodat. Ahogy szokták mondani: „Tologasd a saját szekeredet! Úgyse tolja helyetted senki más…”

Tavaszi virágos ág citromsármánnyal

Tavaszi szépségek (Fotó: Unsplash)

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn pörgős napod lesz. Rengeteg ügyet el tudsz intézni. Főleg, ha a rád jellemző könnyedséggel állsz hozzá. Sikered kulcsa pont ez most is, mint mindig. Keddtől sodródj bátran! Elindítottál bizonyos folyamatokat, amikhez most idő kell. Erre nincs hatásod. Vagyis kár görcsölni. A pénteki újhold új megoldásokra világít rá. Elengedhetetlen, hogy nyitott legyél olyasmire is, amire eddig nem gondoltál. Akkor is, ha ez nem a te ötleted. Április első hétvégéje tartogat valami csavart, ami színt hoz…

RÁK – heti horoszkóp

Amilyen döcögősen indul a heted, olyan olajozottá válik keddtől. Szóval csak egy napot kell kibírnod. Ne pánikolj, ha nem az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok! A hét csúcspontja a szerda lesz. Ekkor 3 bolygó együttállása (Hold, Jupiter, Neptunusz) inspirálóan hat rád. Hirtelen megszáll az ihlet, és olyan merész terveket kezdesz szövögetni, ami téged is meglep. Ijedtség helyett vedd komolyan! A pénteki újhold munkahelyi személyi változásokat sejtet. Ezt hétvégén tuti, hogy ki kell „heverned”

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Az óraátállítás nem tett jót neked. Évről évre egyre rosszabbul viseled. Úgy érzed, hogy belenyúlnak a bioritmusodba. Időre van szükséged, hogy átállj. Ez varázsütésre jobb lesz csütörtöktől. További jó hír, hogy pénteken reggel újhold lesz a Kosban, ami lelkesítően hat rád. Végre megint derűsen látod a jelent, és tudod, hogy most alapozod meg a jövődet. Érdemes pontosítanod, hogy mit miért teszel. Hétvégén folytathatod a részletek kidolgozását. Közben ne tagadj meg magadtól pár jó falatot!

SZŰZ – heti horoszkóp

Garantálják a bolygók, hogy a hét közepén több olyan emberrel lesz dolgod, akik szerinted feleslegesen sokat beszélnek. Idegesíthet a locsogás. Tudd, hogy nem kell hagynod, hogy bárki rabolja az idődet! Az elején, időben állítsd le az illetőt azzal, hogy most sietsz, majd máskor fejezze be! A pénteki újhold nem tud lázba hozni. Pedig érdemes lenne újításon töprengened. A Kos újhold a tavasz hírnöke. Lehet, hogy vasárnap beugrik valami. Addigra talán túl leszel a heti események „megemésztésén”…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Fantasztikusan jó kedvvel indul ez a heted. Annyi energiád lesz, amennyi egy városnak is elég lenne. Használd ki ezt a nagyszerű szériát, és hétfőn ne kíméld magad! Keddtől használnod kell az intuíciódat. Ez a szokatlansága és megfoghatatlansága miatt kihívás lehet. De új, izgalmas tapasztalatokhoz juthatsz általa. A pénteki újhold új emberekkel hozhat össze. Ítélkezés nélkül figyeld őket, és tanulj tőlük! A hétvégéd akkor lesz remek, ha bevállalsz egy kis jótékonykodást. Egészen apróság is lehet…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Az utóbbi időben szinte minden hétre jutott valami bosszúság. Ez kezd fárasztóvá válni. Pont emiatt ezen a héten fogadd meg, hogy nem hagyod magad felbosszantani! Mindenki foglalkozzon a saját dolgával! Te is! A hét közepén megszáll az áhított béke, és képes leszel – jó értelemben – sodródni az eseményekkel. Ez nem jelent passzivitást. Inkább bölcs elfogadást. A pénteki újhold új módszert mutat neked az egészséged megőrzésében. Sosem késő tanulni. Hétvégén próbálj ki új alapanyagokat, új ízeket!

NYILAS – heti horoszkóp

Szerencsés ember vagy, mert képes vagy a hírhozótól függetleníteni magadat, és kizárólag a hírre figyelni. Ez hétfőn kulcsfontosságú lesz. Főleg, ha nem akarsz lemaradni egy fontos infóról. A hét közepén egyik rokonod igényli a figyelmedet. Annyira elvonhat a munkától, hogy az bajba sodorhat. Szóval vagy vegyél ki szabit, vagy halaszd a családi ügyet munka utánra! A pénteki újhold frenetikus hatással lesz rád. A bőröd alatt érzed a tavaszt. Ezt hétvégén tudod majd teljes egészében kiélvezni…

Vízpart virágzó fákkal

Virágba borult a táj (Fotó: Unsplash)

BAK – heti horoszkóp

Nem szabadna attól tartanod, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás. Gondolj vissza, már hányszor volt ilyesmi, és mindig sikerült visszanyerned az egyensúlyt! Szinte egész héten emlékeztetned kell magadat, ha nem akarsz pánikrohamot. Az első negyedév vége kapkodásra hajlamosíthat: úgy érzed, valamit elmulasztottál. A pénteki újhold segít, és megmutatja, hogy nem véget ér valami, hanem sokkal inkább most kezdődik. Milyen más így a dolgok megvilágítása, igaz? Hétvégén meditálj ezen kicsit hosszabban!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Ragyogó hétkezdet: hétfőn 4 bolygóegyüttállás lesz a Vízöntőben, ami azt jelenti, hogy a kezedre játszanak az égi folyamatok. Okosan használd ki! És ne ijedj meg, ha nem jön össze hétfőn! Keddtől kicsit dőlj hátra, és figyelj! Vannak olyan dolgok, amikhez több időre lesz szükség. Majd a pénteki újhold új tényekre világít rá. Meg fogsz lepődni, hogy ezekre eddig nem gondoltál. Hétvégén egyszerre 2 erő hat. Az egyik felpörget, a másik lelassít. Tőled függ, hogy melyik téren melyik érvényesüljön.

HALAK – heti horoszkóp

A te szempontodból nem a pénteki újhold lesz a hét fénypontja, hanem a szerdai 3 bolygó együttállása a Halakban: Hold, Jupiter, Neptunusz. Ezek óvatosságra intenek, mert nem szabad csak az intuíciódra hagyatkoznod. Józan észre is szükséged van. A kettő helyes kombinációja hozza meg számodra a sikert. Ha van kedved, a pénteki újholdat használhatod új tervek készítésére. És hétvégén hozzá is foghatsz a kivitelezéshez. Persze nem kell kapkodnod. Ám érdemes az első kapavágást, az első tollvonást megejteni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top