nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz panaszaira enyhülést hoznak az angyalok

3 csillagjegy az angyalok gyógyító erejét élvezheti

A körülöttünk szorgoskodó arkangyalok most három csillagjegynek segítenek testi-lelki sebeik begyógyításában.

Kérd az angyalok segítségét bármilyen kilátástalan helyzetben, biztosan segíteni fognak neked! De nem csak akkor érkezik az angyali támogatás, amikor hívod őket, a gyermekek, a betegek és rászorulók körül mindig ott vannak, vigyázzák az életüket: ne csodálkozz, ha megmagyarázhatatlan eseményekről számolnak be.

angyal

Fotó: Unsplah

Szűz: Rafael arkangyal enyhít a testi panaszaidon

Rengeteg energiád megy el a dolgok rendben tartására, és kontroll miatti állandó stressz hatására. Sajnos jól érzékeled, hogy törékeny most az egészséged, és az évszakváltás miatt gyakran szenvedsz. Migrén, huzat, pollenek keseríthetik meg az életedet.
Rafael arkangyal lesz a támaszod a következő hetekben, kérd őt, hogy erősítsen meg, és világítsa meg a gondolataidat, miként tehetsz le a teherből, hogy az ne menjen az egészséged rovására.

Bika: Sámuel arkangyal gyógyítja a kapcsolataidat

A család és a biztonság számodra a két legfontosabb dolog. Mégis összeütközésekbe kerülhetsz sokakkal, a makacs természeted miatt. Most több olyan családtag van körülötted, akikkel puskaporos a levegő, és ez emészt téged is, a környezetedet is.
Sámuel arkangyal segítségét kérd, ő az emberi kapcsolatok, a fájdalmas sérelmek gyógyítója. Segít abban, hogy megértsd, miért olyan sok a félreértés körülötted, és lehetőséget teremt, hogy túltedd magad a sérelmeken, a haragon, szeretettel és örömmel folytathassátok szeretteiddel a közös életet..

Oroszlán: Metatron arkangyal vigyáz a gyermekeidre

Bármilyen védelmező szülő is vagy, a szíved mélyén érzed, nem fordítasz elég figyelmet a gyermekeidre. Igyekszel, de amikor velük vagy, a mindennapok teendőin, gondjain jár a fejed, és nem tudsz feléjük teljes odaadással fordulni.
Metatron arkangyal az, aki hívatlanul is ügyel rájuk, és gondoskodik arról, hogy tudják: a szereteted mindig ott van körülöttük. Adj hálát neki, mert abban segít, ők rugalmasak, elfogadók legyenek a változó körülményekkel szemben, te pedig teremtsd meg a békét a lelkedben, hogy ismét teljesen velük lehess.

(via TheTalko)

Ez is érdekelhet gondolkodó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top