nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. március 30. – április 5. – Tavaszt hozó újhold

Lassan búcsúzik a március: meg vannak számlálva a napjai. Április tavaszt hozó újholddal indul. Másnaptól a Hold nő, és „növeszt” mindent: növeli a napsütéses órák számát és a nappalok hosszát is.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – március 30.: A tegnapihoz hasonlóan a Hold a Halakban jár. Ez aktuálissá teszi a mosást, felmosást stb. Mivel még fogy a Hold, látványossá teszi a mosást és a takarítást is. Hatékonyabban szabadulhatsz meg a szennyeződésektől. Emellett ne felejtsd el meglocsolni a szobanövényeidet is!

CSÜTÖRTÖK – március 31.: Újhold előtti napon a legerősebb a fogyó Hold hatása. Vagyis most a leghatékonyabb a méregtelenítés és a fogyókúra. Fontolj meg egy böjti napot, vagy legalább egyél kevesebbet! Ezáltal tehermentesíted az emésztőrendszeredet. Epilálás, arcradír, sós vagy cukros testradír is jótékony. Utóbbit készítheted otthon magadnak.

PÉNTEK – április 1.: Újhold napján nem fogod kibírni, hogy ne próbálj ki valami újat, vagy ne készíts új terveket. Semmiképp se fogd vissza magad! Az újításnak, a megújulásnak pont itt az ideje. Sőt Kos újholdkor, a tavasz beköszöntével a legjobbkor teszed ezeket. (Újholdról részletesen lejjebb.)

Spárgát ugró nő

Tavaszi frissesség repít (Fotó: Pixabay)

SZOMBAT – április 2.: A tegnapi újhold után ma már nő a Hold, és növeszt mindent. Mivel a Kosban jár, ezen a napon fogászati tilalom van érvényben. Viszont süthetsz, mert garantáltan jól sikerül, és további kísérletezésre ösztönöz. Ma a kertben ültess, szaporíts, és metssz!

VASÁRNAP – április 3.: Ma már a Bikában jár a Hold. Vagyis lelassulhatsz. Sajnos az anyagcseréd is lelassulhat. Ez hízásra hajlamosít téged. Különösen a szénhidrátokkal vigyázz! A télnek vége. Előbújhatsz, és elkezdhetsz mozogni. Kezdd olyasmivel, ami jólesik! Futás, otthoni torna, jóga stb.!

HÉTFŐ – április 4.: Ma egész nap a Bikában jár a Hold. Ez azt jelenti, hogy a tegnapra vonatkozó tanácsok vannak érvényben. Ezzel párhuzamosan ne feledd, hogy a növő Hold arra való, hogy bejuttass a szervezetedbe ásványi anyagokat és vitaminokat! Nem csak tabletta formájában, hanem arcpakolásban. Készíthetsz házi arc és dekoltázs pakolást.

KEDD – április 5.: Kora reggel az Ikrekbe lépő Hold intellektuális kalandra hív. Jót tenne az elmédnek egy kis torna. Keress olyan előadást, videót, könyvet vagy társaságot, ahol új dolgokat tanulhatsz. A fiatalság egyik titka a folyamatos tanulás és a kielégíthetetlen megismerési vágy. Vagyis a kíváncsiság.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03.30-04.05.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 03.30–04.05.

Tavaszt hozó újhold

Itt a tavasz! Április újholddal kezdődik. Ráadásul a Kos újhold, azaz a Nap-Hold együttállása a Kosban az asztrológiai újév első újholdja, és mint ilyen, szó szerint a tavaszt hozza el.

Pénteken 08:25-kor az újhold új ötleteket adhat neked. Itt az ideje a megújulásnak. Az sem baj, ha különböző forrásokat használsz ötletadóként. Aktuális új stratégiát felállítanod. Az újhold segíthet kitalálni, hogy hogyan fogj hozzá.

Újhold napján tanácsos halványzöld gyertyát gyújtanod, és megfogalmaznod, hogy miben akarsz megújulni. Mindaz, amit most kezdesz el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtanod.

Zöld gyertya ég

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Ha a Kos jelében születtél, akkor a születésnapod közelében duplán kiélvezheted az újhold megújító hatását. Számodra kötelező a tervezés, az álmodozás és a listaírás. Ki ne hagyd!
Amennyiben Oroszlán vagy Nyilas vagy, akkor is élvezheted az újhold áldásos hatását.
Természetesen bármely más jegy szülöttjeként sem maradsz ki semmi jóból.
Az újhold pénteken reggel lesz. Egész nap, vagy ha elmulasztottad, még szombaton is meggyújthatod a gyertyát és kívánhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top