nlc.hu
Horoszkóp

A Vízöntőt az anyagiak nem hagyják nyugodni

Ettől a lelki tehertől szabadulj meg, ha levegő elemű a csillagjegyed!

Hajlamosak vagyunk az utolsó helyre tenni a lelki bajokat, ha a testünk reagál rájuk. Nincs ez másképp a tavaszi fáradtság esetén sem.

A három levegő elemű csillagjegy hajlamos túl könnyedén venni a dolgokat. Legalábbis, a külső szemlélőnek úgy tűnik… Ha egyike vagy ezeknek a jegyeknek, biztosan szembenéztél már vele, hogy míg azt mutatod, minden rendben van, belül rágódsz, és nem engeded el a terheket. Amikor már a tested is jelez, ne vedd félvállról a figyelmeztetést!

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Amitől meg kell szabadulnod: teljesítménykényszer, stressz
Mindenhol a legjobb formádat akarod hozni. Te vagy az, aki másokat felderít, megnevettet, és akivel mindig könnyű az élet. De most őrült módon kiütött a tavaszi fáradtság, és nem érted, miért nem tudsz feltöltődni.

  • Kezdj egy alapos lomtalanítással! Tegyél rendet az íróasztalodon a munkában, és otthon is: a ruháid, félretett cuccaid közt. Meglátod, ez segíti a lelki folyamatokat. Utána nincs más dolgod, mint beiktatni a rendszeres pihenést, lazulást.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Amitől meg kell szabadulnod: rossz szokások, egészségtelen étkezés, lustaság
Szereted a szép holmikat, így itt az ideje egy életmód-naplónak! Egy szép kis füzetbe írd le, hogy te mit tartasz helytelennek az életben, mit érzel annak, esetleg kérdezz meg egy jóbarátodat is. Felismerni a helyzetet, már egy lépés a fittség felé.

  • Feküdj le időben, a hajnalig tartó filmezés helyett, és iktass be minden napra negyed óra mozgást! Erőt ad, ha kitartó vagy, és egyre több jó kerül be az életedbe. Észrevétlenül fogod jobban érezni magad, testileg és lelkileg is frissebb leszel.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Amitől meg kell szabadulnod: aggodalom, bizonytalanság, stressz
Két dolog nyomaszt igazán. Az egyik a pénz, amire lehet ráhatásod. A másik a világ sorsa, amiért kicsiben tehetsz ugyan, de egyedül megmenteni nem tudod. A folyamatos aggódás miatt egyre rosszabbul alszol, nem meglepő, hogy fáradtabb vagy, mint valaha.

  • Készíts magadnak költségvetést, már ettől megkönnyebbülsz. Tervezd meg pontosan, milyen jótékonysággal tehetsz a környezetedért, ettől pedig nyugodt lesz a lelked, hogy mindent megteszel. Meditálj és jógázz, a lecsendesedés segíteni fog.

(The Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top