nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. április 6–12. – Készülj a tavaszra a Hold erejével!

Rohamosan közeledik a húsvét. A Hold is lassan ünneplőbe „öltözik”: segít a kertészkedésben, a lakás díszítésében, és a finom kenyerek, illetve sütemények sütésében. Kezdd el mindezt időben, hogy ne kelljen a célegyenesben kapkodni!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 

SZERDA – április 6.: Ma a Holdat a szolgálatodba állíthatod. Ahogy a régiek tették. Ők pontos holdnaptárt vezettek arról, hogy minek jött el az ideje. Ezt a földeken és a konyhában is tiszteletben tartották. Most a virágültetés, a sütés és a tápláló bőrápolás aktuális. És jó lenne, ha kiszellőztetnéd a fejedet és a tüdődet.

CSÜTÖRTÖK – április 7.: Csak késő délután vált jegyet a Hold. Emiatt még aktuális a virágültetés, sütés és tápláló bőrápolás. Mivel nő a Hold, hatékonyabban be tudnak épülni az értékes vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Ez igaz akkor is, ha megeszed, és akkor is, ha a bőrödre kened. Szóval kényeztesd magad minden jóval!

Heti angyalhoroszkóp

Édes élet (Fotó: Pixabay)

PÉNTEK – április 8.: Ma már a vizes Rákban jár a Hold, ami kedvez a mosásnak, locsolásnak, felmosásnak, kádfürdőzésnek. Ha este van időd, akkor készíts illatos olajjal vagy sóval ülőfürdőt! De előbb olvass utána az arányoknak! Ha bizonytalan vagy, akkor használj üzletben kapható szert! És ne feledkezz meg belső hidratálásról sem!

SZOMBAT – április 9.: Ma egész nap a vizes Rákban jár a Hold. Ez bármilyen „vizes” tevékenységnek kedvez: locsolás, öntözés, mosás, hajmosás, szaunázás, fürdés, úszás, madáritatók feltöltése. Mivel nő a Hold, lehet magot csíráztatni, gyógynövényt vagy fűszernövényt ültetni, vízinövényeket telepíteni.

VASÁRNAP – április 10.: Kora reggel az Oroszlánba lépő Hold mára kertészeti tilalmat javasol. Ez nem azt jelenti, hogy tilos kimenned a kertbe. Csupán annyit, hogy lehetőleg ne ma kertészkedj. Jobban teszed, ha ma inkább kitalálod a húsvéti menüt. Ha van kedved, csinálhatsz próbasütést, és megkóstoltathatod a családoddal.

HÉTFŐ – április 11.: A magyar költészet napján az Oroszlán Hold fellelkesít, ha olvasol és továbbítasz verseket. Azonban az Oroszlán Hold jó esetben igényes, rossz esetben sznob. Vagyis nem szabad elvárnod, hogy mindenki egyetértsen veled és a választásoddal. De hiszen pont attól szép a világ, hogy színes.

KEDD – április 12.: Nagyhét második napján délután vált jegyet a Hold: a Szűz kedvez a hajvágásnak és a hajfestésnek egyaránt. Munkában, otthon, a kertben és a konyhában is a precizitás segít. Ám a szőrszálhasogatás akadályoz. Éleslátással ezt hamar felismerheted, és elengedheted kellő időben.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 04.06-12.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 04.06–12.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top