nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. április 15-18. – Húsvéti szerelmes hétvége vár

A húsvéti hosszú hétvége számtalan lehetőséget tartogat nektek, ha sütni-főzni akartok vagy kirándulnátok vagy kertészkednétek vagy lustálkodnátok. Csupán a szombati telihold puskaporos hangulatát kell kivédenetek…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A húsvéti ünnep jó hangulatának a kulcsa a szombat esti telihold megúszása vita nélkül. Izzik a levegő köztetek. Ebből egy nagy veszekedés vagy egy szerelmes ölelkezés lesz. Tudjatok róla, hogy ti választotok! Kizárólag rajtatok múlik…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden jól alakul. Neked a hétfő látszik kritikusnak. Addigra elfogy a türelmed, és eleged lesz abból, hogy folyton másokhoz igazodj. Képes leszel lemondani a hétfői programokat. Ez a kedvesednek nem fog tetszeni, mert nem érti. Nyugtasd meg!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Te se a Halakba lépő Marstól, se a szombati teliholdtól, se a hétfői Merkúr-Uránusz együttállástól nem fogsz kibillenni. Úgy tűnik, hogy a belső békéd megóv mindenféle zaklatottságtól és kapkodástól. Ennek fő élvezője a párod lesz, ha átragasztod rá.

Angyalszobrok

Szárnyalás (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hullámzó lesz a kedélyed ezen a négy napon. Hol megölelnél mindenkit, hol sírva fakadsz, mert nem érzed a szeretetet. A szerelmed próbál megnyugtatni, de kudarcot fog vallani, ha nem segítesz neki. Engedd, hogy kényeztessen és/vagy megöleljen!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tuti, hogy képtelen leszel a fenekeden ülni. Folyton mennél. Ez jó, mert rengeteg élmény vár rád. Közben vedd észre, hogy a párod bírja-e a tempódat! Ha nem, akkor lassíts a kedvéért. Vagy fontold meg, hogy nélküle mész! Nem vagytok összenőve…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerinted túl szentimentális lesz ez a hétvége. A Halakba lépő Mars, majd a Skorpióba lépő Hold könnyeket és érzelgősséget hoz, ami neked túl „nyálas”. Jó lenne, ha emiatt nem vesznétek össze. Sajnos a szombati telihold puskaporos hangulata rizikót jelent.

Húsvéti ajtódísz

Húsvéti ajtódísz (fotó: Unsplash)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Garantált, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni ezen a hosszú hétvégén. Péntektől mondj le arról, hogy mindenhova eljutsz, és mindent meg tudsz csinálni! Közben számíts a szerelmed segítségére! Szívesen segít, ha megkéred, ill. megmondod, mit.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Te leszel a legjobban meglepődve, hogy milyen derűsen és könnyedén veszel minden akadályt Húsvétkor. Az égi folyamatok kedveznek neked, és annak, hogy a problémák fölé emelkedj. A kedvesednek most pont erre a könnyedségre van szüksége tőled…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szűkebb és a tágabb családod is nagyon vár titeket. Szakítsatok időt rájuk! Méltatlankodás helyett vegyétek észre, hogy mennyire szeretnek benneteket! A ragaszkodásuk ebből fakad. Majd a vendégeskedés után lesz időtök egymásra is…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati telihold hatását már pénteken érezheted. Ettől levertté válhatsz. Ha jót akarsz magadnak és a szeretteidnek, akkor majd vasárnap és hétfőn csinálj velük közös programot! És szólj a párodnak, hogy stílusosan bánjon veled hímes tojásként!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ugye, nincsenek illúzióid? Biztos lehetsz abban, hogy a fél ország útra kel, és emiatt zsúfoltak lesznek az utak és a vonatok is. A szombati telihold bosszankodásra hajlamosít téged. Ehelyett a kellemes dolgokra és a szeretett emberekre fókuszálj!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Irigylésre méltóan elemedben leszel egész Húsvétkor. Az égi folyamatok nyertese te vagy. Megszáll a béke és a szeretet. Mindenkivel elnéző és megértő leszel. A kedvesed csodál téged. Feltétlen alakítsd úgy a programokat, hogy ő is kapjon belőled eleget!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top