nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. április 18-24. – Írj listát, nehogy kimaradjon valami fontos!

A Húsvét hétfővel induló heted első fele cseppet sem látszik unalmasnak a heti horoszkóp szerint. Kapkodás helyett írj to do listát! Szerdától a Bikába lépő Nap, majd Föld jegyekben járó bolygók is nagyszerű esélyt mutatnak arra, hogy ennek a listának megfelelően menjenek a dolgaid.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Maximálisan használd ki a húsvét hétfőt, mert keddtől nagy kihívások várnak rád. Szerencsére a Nyilas Hold segít, hogy gyorsan felvedd azt a tempót, ami szükséges. Szerdától egyre nagyobb teret nyer a Föld elemű energia, ami a tervezés elengedhetetlenségét szimbolizálja. Vagyis tervek nélkül esélytelen, hogy elérd a célodat. Hétvégén rosszul érint, ha valaki korlátozni akar. Mindegy, hogy az illető mennyire áll közel hozzád. Az se számít, hogy a mozgásodban, a döntésedben vagy a szabadságodban akadályoz.

BIKA – heti horoszkóp

Húsvét hétfőn szerelmes hangulatban leszel. Szeretnéd, ha fontos lennél valaki számára. Sőt kizárólagosságot szeretnél. Vigyázz, mert a görcsös akarat elijeszti a másikat! Szerdán hajnalban a Nap belép a Bikába, és közeleg a születésnapod. Ez azt is jelenti, hogy a reflektor rád irányul: sokkal többen keresik a társaságodat, kérik ki a véleményedet. Ez a hét második felét megszépíti. Hétvégén elengedhetetlen, hogy kikapcsold a karrierépítő agyalást és pihenj. Máskülönben le fogsz robbanni…

IKREK – heti horoszkóp

Sajnos a bolygók szerint hétfőn annyira telítődhetsz a finom falatokkal és az alkohollal, hogy lebetegedhetsz. Muszáj visszafogottabban enned és innod. Keddtől sok kedves és inspiráló emberrel lesz dolgod. Ők nemcsak jó hatással lesznek rád, hanem tanulhatsz is tőlük. A hét második felében lassuló tendenciákat mutatnak az aktuális konstellációk. Jobban jársz, ha lelassulsz. A hétvégéd eseménydúsnak látszik. Rengeteg élmény vár rád. Ehhez csupán azt kell tenned, hogy kidugod az orrodat a csigaházadból.

RÁK – heti horoszkóp

Elemedben leszel húsvét hétfőn. Akkor élvezheted az ünnep utolsó napját, ha nem foglalkozol a folytatással. Legyél a jelenben, és jól fogod érezni magad a bőrödben. Keddtől a munkahelyeden kisebb káoszt tapasztalhatsz. Mielőtt kapkodni kezdenél, állíts fel prioritást! Így nem veszel el a részletekben. A hét második felében valaki hatásos partnered lesz. Ő nem csinál nagy ügyet a dologból. A hétvége sokba fog kerülni, ha utánozol másokat. Nem kell senkinek megfelelned, és nem kell erődön felül költened.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hétfő még a lazításról szól. Élvezd ki minden percét! Keddtől nem esik nehezedre felvenni a fonalat. Tele leszel energiával. Ettől eszméletlen hatékonyan oldod meg egymás után a feladatokat. Szerdán a Nap a Bikába lép, és elgondolkodtat, hogy ezen a munkahelyen vajon ki tudsz-e bontakozni. Szerencsére nem hajlamosít kapkodásra. Van időd átgondolni. Hétvégén mindkét napon lesznek feszült fényszögek az égen, amelyek párkapcsolati és/vagy szívedhez közel álló emberrel való összecsapást sejtet…

SZŰZ – heti horoszkóp

Szíved szerint home office-ban dolgoznál keddtől. Az égi folyamatok szerint hatékonyabb lennél így. De nincs baj, ha nem teheted. Szerdán hajnalban a Nap belép a Bikába, majd csütörtökön és pénteken olyan szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek a malmodra hajtják a vizet. Azaz sikerek várnak rád. Kérdés, hogy mi az, ami aktuálisan motivál. Vigyáznod kell az egészségedre hétvégén. A változékony időjárás és a felmelegedés megviselheti a szervezetedet. A természet és a friss levegő jó hatással van rád.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Ez egy rövid munkahét lesz. Ami nem azt jelenti, hogy kevesebb munkád lesz. Húsvét előtt már tisztában voltál azzal, hogy az ünnepek után mi vár rád. Szóval nincs okod se meglepődni, se méltatlankodni. Szerdától a Bikába lépő Nap és a Föld dominancia a tervezés fontosságára hívják fel a figyelmedet. Nem kell kőbe vésned a terveidet, de kezdd el leírni őket! Hétvégén elemedben leszel. Csak az okozhat gondot, hogy nem érzed maximálisan szabadnak, függetlennek magad. A kötelezettségeid fojtogathatnak…

Lány teával todo listát ír

A lista jó emlékeztető (fotó: Unsplash)

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Hétfőn minden türelmedre szükséged lesz, ha el akarod kerülni a vitát. Kellemetlen bolygó szembenállások „tesztelik” a tolerancia-készségedet. Ráadásul hiperérzékeny leszel. Szerencsére keddtől ennek nyoma sem lesz. Kezdődik a munka. Nem lesz okod panaszra, mert valaki „a kezed alá dolgozik”. Nem kérted őt, mégis szívesen segít. Lehet, hogy közelebb szeretne kerülni hozzád. Jó lenne, ha tisztáznátok ezt. Hétvégén megint vita lóg a levegőben. Akkor jársz jól, ha nem veszed fel a kesztyűt…

NYILAS – heti horoszkóp

A hétfői munkaszüneti nap után sem akar elengedni a családod. Leleményesek lesznek, és olyasmivel állnak elő, amit csak te tudsz megoldani. Neked kell eldöntened, hogy hogyan oldod meg, hogy ez ne menjen a munkád rovására. Jó hír, hogy a hét második felében a bolygók megfontoltságot és józanságot hoznak. Egyszerűbbé válik a dolgod, ha lelassulsz és tervezel. Hétvégén jól tennéd, ha szabadtéri programot szerveznél. Az időjárás kedvezni fog neked. Vagyis nem lehet kifogásod ilyesmi ellen…

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn kell a hagyomány szerint locsolkodni. De semmi sem kötelező. Vagyis ne erőltess magadra semmit! Keddtől úgyis indul a kötelező munka, amikor nem válogathatsz. Érdemes lenne valami maradék finomságot magaddal vinned, mert ezzel meghosszabbíthatod a húsvéti hangulatot. Jó hatással lesz rád, hogy szerdán hajnalban a Nap belép a Bikába, és csütörtökön, pénteken föld dominancia lesz. Jó eséllyel a terveid szerint mennek a dolgok. Hétvégén számolnod kéne, és át kellene gondolnod a pénzügyeidet.

Pénzgyűjtő malac

Szerencsemalac (fotó: Unsplash)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Húsvét hétfőn fegyelmezd meg a gondolataidat, és ne törődj a munkával, mert elrontod az utolsó ünnepnapot! Szerdán a Bikába lépő Nap ingatlanügyben rávilágíthat olyan megoldásra, amire eddig nem gondoltál. Ezáltal átbillenhetsz a holtponton. Ne lepődj meg, ha ez nem kizárólag ingatlanügyet érint, hanem bármit, ami mostanában foglalkoztat. Hétvégén a Vízöntő Hold és 2 nap alatt 3 feszült fényszög ingerlékenységet és konfliktusveszélyt jelez. Nem biztos, hogy el tudod kerülni a nézeteltérést…

HALAK – heti horoszkóp

A hétfő még a tied és a szórakozásé. Vegyél ki belőle mindent! Keddtől oda kell tenned magad, és meg kell győznöd a főnöködet, hogy nagyszerű munkaerő vagy. Persze csak akkor, ha meg akarod tartani a munkádat. Szerdától egyre jobban megy a tanulás és a tárgyalás. Főleg, ha a tényekre koncentrálsz. Ne engedd, hogy az érzelem és az értelem összekeveredjen! A hétvégéd akkor lesz szuper, ha nem veszed fel a telefont, nem kapcsolod be a netet, hanem kimész a természetbe, és hallgatod a madárcsicsergést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top