nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. április 25. – május 1. – Mit hoznak az április végi együttállások?

Április még kitombolja magát az utolsó napokban, és bolondot csinál belőled. Az időjárás szeszélyes lesz zivatarokkal és esőkkel tűzdelve. Az égen járó bolygók is hasonló szeszélyességet szimbolizálnak: együttállások a Halakban, Merkúr jegyváltása, újhold a Bikában.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Az lesz az érzésed egész héten, hogy téged kihagynak minden jóból. Illetve, hogy elfelejtettek megkérdezni. Valóban úgy tűnik, hogy csapkodnak a villámok körülötted. De neked nem történik bajod. Kedden, szerdán és szombaton tanácsos lenne passzívan hagynod, hogy az események menjenek a maguk útján. Csütörtökön és pénteken energikusnak és legyőzhetetlennek érzed magad. Csak ne sürgess senkit és semmit! Hétvégén a szombati újhold és a vasárnapi Hold-Uránusz együttállás új pénzforrást nyithat meg számodra.

BIKA – heti horoszkóp

A barátaid alig várják, hogy segíthessenek neked. Csak szólnod kellene nekik. Ezt igazolják a bolygóegyüttállások kedden, szerdán és szombaton. Csak az a baj, hogy nem tudsz, vagy nem akarsz konkrét lenni. Pedig muszáj lenne. Nagyszerű hír, hogy csütörtökön lesz egy szuper Merkúr-Plútó fényszög, és szombaton egy újhold a Bikában. Ez azt jelenti, hogy készíthetsz új terveket, kitűzhetsz új célokat, amelyek most karnyújtásnyi közelségbe kerülnek. Megérdemled, hogy a vágyott sikerek megérkezzenek.

IKREK – heti horoszkóp

Jobban járnál, ha nem azzal foglalkoznál, hogy a feletteseid hogyan civakodnak, és milyen érdekek vezérlik őket. Kedden, szerdán és szombaton olyan bolygóegyüttállások lesznek a Halakban, amelyek zavarossá teszik ezt a témát. Ha belebonyolódsz, akkor elveszítheted a motivációdat és a célodat, mivel hajlamos leszel átvenni mások tévelygését. Inkább annak örülj, hogy bolygód, a Merkúr szombaton hajnalban belép az Ikrekbe. Innentől szárnyakat kap a fantáziád, a kreativitásod, és ellenállhatatlanná válsz.

RÁK – heti horoszkóp

Kedden, szerdán és szombaton a Halakban együtt álló bolygók kifejezetten inspirálóan hatnak rád. Ebben a kitűnő hangulatban érdemes terveket készíteni, célokat kitűzni és döntéseket hozni. A hétvége előkészületeket igényel több okból: szombaton az újholdat köszöntheted halványzöld gyertyával, vasárnap zárva lesznek a boltok a munkaszüneti nap miatt. Vagyis a bevásárlást előbb kell elintézned. Emellett május első vasárnapja az anyák napja. Ünnepeld meg az édesanyádat! A virág sosem megy ki a divatból…

Napi horoszkóp

Szeretlek (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Számíts rá, hogy ezen a héten valami nem a terveid, elképzeléseid szerint történik! Ez gyászos hangulatot okozhat. Pedig nincs katasztrófa. Akkor teszel önmagaddal a legjobbat, ha elengeded az egészet, és hagyod folyni az eseményeket. Pont erre tanítanak a vizes jegyekben együttálló bolygók. Szombat duplán fontos nap lesz számodra: az Ikrekbe lépő Ikrek vidám baráti társaságot, az újhold új perspektívákat szimbolizál. Tanácsos nyitottan állnod mindenhez és mindenkihez. Ebben te jó vagy, ha akarsz…

SZŰZ – heti horoszkóp

Most lesz csak igazán szükséged toleranciára és megértésre a környezetedben lévőkkel. Tuti, hogy több emberrel meggyűlhetne a bajod, ha nem lennél türelmes. Ezt kedden, szerdán és szombaton a Halakban együtt álló bolygók garantálják. Ezzel párhuzamosan valaki hatalmas hatással lesz rád. Bele is szerethetsz. De figyelj arra, hogy ez kölcsönös legyen! Az is előfordulhat, hogy félreérthető jeleket küld. Lesz egy számodra kedvező újhold szombaton este. Állj meg egy pillanatra, és nyiss az újra!

Föld bolygó - csillagképek rajzai

Csillagképek (Fotó: Unsplash)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Öngól lenne, ha önsajnálatba csúsznál bele. Nehéz helyzetben lehetsz, de ez inkább erőt ad, mintsem elkeserít, ha nem hagyod lehúzni magad. Kedden, szerdán és szombaton a bolygóegyüttállások próbára tesznek. Fogd fel az egészet egy vizsgának! Motivációból vizsgázol: honnan merítesz motivációt? Ragyogó égi hír számodra, hogy szombaton hajnalban a Merkúr belép az Ikrekbe, és felemel téged. Innentől mindent könnyebbnek ítélsz meg. Vasárnap anyák napja lesz. Ne felejtsd el felköszönteni édesanyádat!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A gyereknap még odébb van, de belőled most előbújik a csintalan, kreatív, játékos, optimista, bátor gyerek, aki nem fél, mert meggyőződése, hogy mindent képes legyőzni. Ezt kedden, szerdán és szombaton a Halakban együtt álló bolygók jelzik. Lehet, hogy most kéne vállalkoznod. Érdemes lenne partnert keresned ehhez. Erre utal egy csütörtöki Merkúr-Plútó szuper fényszög és a szombat esti Bika újhold. Utóbbi garantálja, hogy új impulzusok érnek, amelyek új utakra terelnek téged. Pont jókor…

NYILAS – heti horoszkóp

Akkor jársz jól, ha ezen a héten hátradőlsz, és kívülállóként szemléled az eseményeket és az embereket. Kedden, szerdán és szombaton a Halakban együtt álló bolygók szerint elsősorban a családod hozhatna ki a béketűrésedből, ha hagynád. Feleslegesen idegeskedsz miattuk. Ők a tudásuknak és képességeiknek megfelelően viselkednek. Legyél velük elnéző! Szombaton hajnalban az Ikrekbe lép a Merkúr, és egy izgalmas találkozást „ígér” rövidesen. Jobban jársz, ha a hírre és nem a hírhozóra koncentrálsz…

BAK – heti horoszkóp

Rendesen összezavarhatnak ellentmondásos információk. Nem lesz könnyű dolgod, ha ki akarod hámozni a lényeget. A zavaros kép csak idővel tisztul le. Szóval jól jársz, ha vársz a következtetések levonásával. Nagyszerű hatással lesz rád egy csütörtöki Merkúr-Plútó szuper fényszög és a szombat esti Bika újhold. Utóbbi újratervezésre is jó. Átgondolhatod, átértékelheted azt, amit eddig terveztél. Merj új célokat kitűzni! Gyújthatsz halványzöld gyertyát, és elindíthatsz új ügyeket. Az újhold segít neked…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A pénzügyeid vagy felfelé ívelnek, vagy összezavarodnak, vagy szerencsés módon rendeződnek. Vagy ez így ebben a sorrendben. Az égi folyamatok arra intenek, hogy most figyelj oda az anyagiak alakulására. Ha most kicsúszik az irányítás a kezedből, hamar bajba kerülhetsz. Szombaton hajnalban az Ikrekbe lép a Merkúr, ami a derűlátásodat és a vállalkozó kedvedet az egekbe emeli. Ebben a szuper hangulatban érdemes tervezgetni és döntést hozni. Ebben a szombat esti újhold is kitűnő partnered lehet…

HALAK – heti horoszkóp

Kedden (Hold-Mars), szerdán (Hold-Vénusz, Hold-Neptunusz, Hold-Jupiter, Vénusz-Neptunusz) és szombaton (Vénusz-Jupiter) a Halakban együtt álló bolygók szó szerint és átvitt értelemben is a malmodra hatják a vizet. A 6 együttállás fantasztikus erővel hat az intuíciódra. Kérdés, hogy mersz hallgatni a belső hangodra? Közben meg kell őrizned a józanságodat. Ebben a föld jegyekben járó bolygók segítenek csütörtökön és szombaton. Utóbbi egy újhold, ami újításra, megújulásra sarkall. Kezdj bele valami újba!

Ez is érdekelhet Tévhitek az asztrológiáról Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top