nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nehéz lenyűgözni

Ezeket a csillagjegyeket kegyetlenül nehéz lenyűgözni

Vannak, akiknek már egy apró gesztus is elég ahhoz, hogy lenyűgözzék őket, míg másoknak semmi sem elég. Ezekkel a csillagjegyekkel nem egyszerű az élet.

Ezek a csillagjegyek nem kispályások, és nem érik be kevéssel. Sőt, valójában szinte semmi sem elég nekik ahhoz, hogy lenyűgözd őket. Telhetetlen csillagjegyek következnek.

Férfi szelfizik

Nem lehet könnyen lenyűgözni őket
(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő abszolút a szellem embere, és nem nyűgözi le egy átlagos flört, sem egy kedves, hétköznapi gesztus. De még akkor sem esik hanyatt, ha a randipartnere jól néz ki – neki ennél több kell. Az ő terepe a mentális sík, nagyra értékeli az intellektuális beszélgetéseket, és könnyen felismeri a felületességet. Éppen ezért, ha többnek akarod mutatni magad, csak azért, hogy lenyűgözd, ne tedd, mert pillanatok alatt átlát majd rajtad.

Skorpió

A Skorpióhoz közel kerülni nem egyszerű feladat. Komoly bizalmi problémákkal küzd ő maga is, így természetes számára, hogy erős és magas falakkal veszi körül magát. A Skorpió ettől függetlenül szívesebben választja a járatlan utat a járt helyett, de ahhoz, hogy lenyűgözze valaki vagy valami, annak igazán egyedinek és kivételesnek kell lennie.

Bak

A Bakok látszólag tökéletesek, és hihetetlenül magas elvárásaik vannak. A logikában hisznek az érzelmek helyett, és gyakorlatilag a potenciális partnerjelöltek cselekedeteit boncolgatják. Nagyon nehéz lenyűgözni őket, mindig résen vannak, és hajlamosak rendre igazítani bárkit a maguk irányító  stílusában.

Nyilas

A Nyilas állandóan nyugtalan, és folyton azon munkálkodik, hogy felfedezze a világot. Nem különösebben stresszel az emberi kapcsolatain, és mivel könnyen barátkozik, könnyen ismerkedik, így felmerülhet benned a kérdés, hogy romantikus érdeklődést mutat-e irántad, vagy csak barátként tekint rád – nála ezt nehéz eldönteni. Csak az mellett képes lenyugodni, akivel egy hullámhosszon van mentálisan is, mellette tud lenyugodni, megállapodni.

via

Ismerd meg még jobban a csillagjegyeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top