nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. április 27. – május 3. – A szépség újholdja

Az anyák napja előestéjén az újhold a szépségről fog szólni. Mindent szépnek, szebbnek fogsz látni. Vedd észre a szépséget, és ne felejts el újítani! Az újhold az újításban, megújulásban segít neked.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 27.: A Halakban járó Hold továbbra is szentimentális hangulatot hoz magával. És mivel a Halak vizes jegy, a Hold könnyeket is jelent. Ne lepődj meg, ha sírásra leszel hajlamos! Emellett, vagy ehelyett csinálhatsz magadnak illatos kádfürdőt. És ne feledd, hogy a mosás és a locsolás még időszerű!

Lány dézsában

Dézsafürdő (Fotó: Unsplash)

CSÜTÖRTÖK – április 28.: A Kos Hold aktivitást és türelmetlenséget is hozhat magával. Mára olyan akciókat időzíts, amelyekhez rövid idő alatt nagy energiákat kell megmozgatni! Most te sprinter leszel, és nem maratoni futó. Ma fogászati és kertimunka-tilalom van érvényben. A méregtelenítés továbbra is ajánlott. Most még eredményesen megszabadulhatsz a húsvéti ünnepek alatt felhalmozódott mérgektől.

PÉNTEK – április 29.: Ma nem vált jegyet a Hold. Továbbra is a Kosban jár. És még mindig fogy. Újhold előtti napon most a legerősebb a fogyó Hold hatása, ami méregtelenítésre és fogyókúrára is remek. Mivel a Kos az aktivitásban a legjobb, mozgással, sporttal érdemes kezdened. Ha jól megizzadsz, nyomod ki magadból a mérgeket.

SZOMBAT – április 30.: Újhold előtti napon a Bika Hold nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz neked. Belső békéd kisugárzik, és jó hatással lesz a környezetedre is. Szombat vénuszi nap, ami a Bika Holddal együtt alkalmassá teszi a mai napot szépítkezésre: arcpakolás, masszázs stb. Az esti újhold megújulásra késztet. Ez az újhold a holnapi anyák napját szépíti meg. (Az újholdról részletesen lejjebb olvashatsz.)

VASÁRNAP – május 1.: Anyák napján a Bika Hold harmóniát és szeretetet hoz neked és édesanyádnak is, és megszépíti az anyák napját. Szó szerint és átvitt értelemben. Ennek jegyében köszöntsd édesanyádat! Szépítsd meg a napját! Ha él a nagymamád vagy van keresztanyád, akkor őket is meglepheted bármi széppel.

Rózsa, viola rendezése, virágcsokor kötése

A természet szépségi (Fotó: Unsplash)

HÉTFŐ – május 2.: Csak délután lép át a Hold a levegős Ikrekbe. Ettől fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Jót tennél magaddal, ha ma sokat, vagy akár folyamatosan szellőztetnél. Még jobb lenne – ha teheted – ha a szabadban ebédelnél. Ettől felfrissülsz, és jobban tudsz koncentrálni.

KEDD – május 3.: Ma egész nap az Ikrekben jár a Hold. Ráadásul nő. Így a tanulás és vizsga jobban megy ma. Persze nem magolásról van szó. Ha tudsz koncentrálni, akkor a szabadban (a kertben, a teraszon vagy egy parkban) tanulhatsz. Most elég, ha olvasod a szöveget. Gyorsan bemegy a fejedbe.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 04.27-05.03.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 04.27–05.03.

A szépség újholdja

Szombaton este (22:30-kor) a Bika jelében együtt álló Nap és Hold egy olyan újhold, ami a szépségről szól. Ugyanis a Bika uralkodó bolygója a Vénusz. És Vénusz a szépség, a jó ízlés és az esztétika szimbóluma. Április utolsó napján ezek dominálnak. Ennek szellemében készülj édesanyád köszöntésére! Ne feledd, hogy másnap (vasárnap) van anyák napja. Pl. egy régi, közös fotó kinagyítása, ízléses keretbe foglalása szép ajándék egy szál virág mellé.

Az újhold azt jelenti, hogy több új ötlet is kipattanhat a fejedből. Ne fogd vissza magadat! És kezdd el megvalósítani mindet! Ettől garantáltan jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Sőt még elismeréseket is bezsebelhetsz.

Újhold napján halványzöld gyertyát gyújts, és fogalmazd meg, hogy mit akarsz újítani! Mindaz, amit most kezdesz el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtanod.

Zöld gyertya ég

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Amennyiben a Bika jelében születtél, most a születésnapod közelében duplán élvezheted az újhold megújító hatását. Számodra kihagyhatatlan lehetőség kívánságlista írása.
Ha Szűz vagy Bak szülött vagy, akkor is részesülhetsz az újhold kedvező hatásából.
Természetesen senki sem marad ki semmi jóból.

Az újhold szombaton este lesz. De még következő nap is érezteti a hatását. Így még egész vasárnap is meggyújthatod a gyertyát, és kívánhatsz vagy kívánhattok együtt édesanyáddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top