nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2022. májusra: Szerencsés változások jöhetnek

A Jupiter, a nagy szerencse jelölője a Kosban kezdte meg az útját, amiből arra következtethetünk, hogy szerencsés változások következhetnek be, állatövi jegyenként mindenkinek más-más életterületen.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – májusi horoszkóp

Az állatövben ebben a hónapban te lehetsz a legszerencsésebb. Sőt, az is lehet, hogy ami valakinek kár, az neked haszon. Emiatt azonban ne érezz lelkiismeretfurdalást, mert te nem teszel semmi rosszat, csak a sors támogatását élvezed. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett jelentősebb kiadásra is sor kerülhet. Ha egészségi problémával küszködsz, a gyógyulás útjára léphetsz. Valaki megbízhat benned, és olyan dolgokat árulhat el, amelyet titokban kell tartanod, különben a kapcsolatotok megromolhat.

Bika – májusi horoszkóp

 

Anyagilag annyira jól állhatsz, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, neked még a bőröd alatt is pénz van. Tény és való, hogy anyagi ügyeid alakulása miatt nem lesz okod panaszra. A házasságokban, régi együttélésekben mindent meg tudsz beszélni életed párjával, ezért a kapcsolatotok most jónak mondható. A szerelmi viszonyokban is olyan változás következhet be, amely miatt kölcsönösen szerencsésnek érezhetitek magatokat. Feletteseddel nehezebben tudsz kijönni, vagy nagy terhek szakadhatnak a nyakadba.

Ikrek – májusi horoszkóp

A kommunikáció most az erősséged, ezért eljött az idő, hogy előadd az elképzeléseidet, mert nyitott fülekre találhatsz. Nagyobb erővel rendelkezhetsz, és óriási elánnal vetheted bele magadat a munkába. Felettesed is nyitottabb, elfogadhatja az ötleteidet. Csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzásokba. Fogd vissza kicsit magadat, így senki nem fogja veszélyben érezni magát miattad, és talán lesz olyan, aki önként támogathat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, akár munkavállalásról, akár lazításról van szó.

Májusfa a szélben

Májusfa (fotó: Pixabay)

Rák – májusi horoszkóp

Talán titok juthat a tudomásodra, amit azért nem szabad továbbadni, mert különben elkiabálhatod a szerencsédet. De az is lehet, hogy te kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyet a saját érdekedben titokban kellene tartani. A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha változtatni szeretnél, akkor most meg kellene ragadnod azt az alkalmat, amelyet a sors kínál neked. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból.

Oroszlán – májusi horoszkóp

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó akár pihenésről, akár munkáról. De az is lehet, hogy olyan hír juthat el hozzád, amely miatt örömöt érzel, és amely a jövőddel kapcsolatos. Ha tanulmányokat folytatsz, minden úgy megy, mint a karikacsapás. Valakivel nagyon nehezen tudsz kijönni, a problémák miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. De az is lehet, hogy olyan szituáció alakulhat ki, amelyben teljesen tehetetlen lehetsz. Ha betegséggel küszködsz, a gyógyulás útjára léphetsz.

Szűz – májusi horoszkóp

Fontos beszélgetésre kerülhet sor, amelynek hatására az életedben nagy változás következhet be. Több dolog nem mehet a régi kerékvágásban. Ne aggódj, az új helyzetben is megtalálhatod a helyedet! Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, nehezebben tudod elsajátítani az új tudást, vagy nem éred el mindazt, amit szeretnél. A szerelmi viszonyokban a szenvedély lángja magasra csaphat. Ha szülő vagy, gyermekeddel könnyebben kijöhetsz.

Mérleg – májusi horoszkóp

Ha most utazol, akkor szerencsésen alakulnak a dolgok. Olyasmi juthat a tudomásodra, amely előtt meglepetten állhatsz. A házasságokra, a régi együttélésekre a harmónia, az elfogadás, a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Ha most járultok az oltárhoz, akkor a kapcsolatotokon Isten áldása van. Ha szülő vagy, a gyermekeddel nehezen tudtok kijönni. A munkában, megélhetésben bekövetkező változás nem lesz ellenedre. Még az is lehet, hogy egy kolléga viselkedése kellemesen meglephet.

Skorpió – májusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy azokkal a személyekkel kerülhetsz konfliktusba, akiket szeretsz, akik fontosak neked. Mivel a kommunikáció most az erősségeid közé tartozik, ezért mesteri módon tudsz befolyásolni másokat. Ingatlanügylet miatt nehéz helyzet jöhet létre, az ezzel kapcsolatos döntéseket el kellene halasztani. A munkában szerencsés változás történhet, kollégával is nagyon jól kijöhetsz. Most lenne érdemes tisztítókúrát tartani, mert könnyebben meg tudsz szabadulni a méreganyagoktól és a súlyfeleslegtől is.

Nyilas – májusi horoszkóp

Pénzügyek alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Talán még olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. Igaz, a sült galamb nem repül a szádba, mindenért meg kell dolgoznod. Megeshet, hogy egészségi probléma alakulhat ki, amivel nyomban fordulj orvoshoz, és tartsd be mindazt, amit a doktor tanácsol. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal mindent meg tudsz beszélni, és ezzel a segítségére lehetsz, mert a szorongása oldódni fog. Rokonnal jól kijöhetsz.

Májusfa a szélben

Májusfa (fotó: Pixabay)

Bak – májusi horoszkóp

Regenerációs készséged roppant erős, ezért, ha egészségi problémád van, gyorsabban gyógyulhatsz. Gyakorolhatod a gondolat teremtő erejét is, mert amire többször gondolsz, az most bekövetkezhet. A környezetedben több az ideges, feszült ember, akikkel nehezebb lehet a kommunikáció. Rokonnak nagy szüksége van a támogatásodra. Ingatlanügyletet is most érdemes bonyolítani, mert nagyon jól járhatsz. Ha szülő vagy, akkor csemetéd hajlamosabb a raplis viselkedésre, de jól tudod őt kezelni.

Vízöntő – májusi horoszkóp

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek boldoggá tehetnek. A rokonokkal konfliktus alakulhat ki, elsősorban a te makacsságod miatt. Ha képes lennél alkalmazkodni, akkor akár feszültség nélkül telhetne ez a hónap. A nagyobb vételt/eladást most kellene bonyolítani, mert nagyon jól járhatsz. A pénz jobban vonzódhat hozzád, mint korábban bármikor, és ez jó hatással lehet a biztonságérzetedre.

Halak – májusi horoszkóp

Rendkívül energikus lehet ez a hónap, amikor éghet kezed alatt a munka, és olyan dolgot is el tudsz végezni, amiről korábban úgy gondolhattad, meghaladja az erődet. Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet nem szabadna nagydobra verni, mert ezzel valakit kellemetlen helyzetbe hozhatsz, vagy elkiabálhatod a szerencsédet. Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy a környezeted úgy gondolhatja, te vagy Krőzus reinkarnációja. Balesetveszélyes az idő!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top