nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. május 14-15. – Szerelmes sétára fel!

A május nem véletlenül a szerelmesek hónapja: virágillattal teli a levegő, és lépten-nyomon virágzó fákba, bokrokba, kertekbe, parkokba botlotok. Kapcsolatotokhoz méltó romantikus program lenne, ha egy mezőn vadvirágot szednétek és szelfiznétek…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lesz teljesen feszültségmentes ez a hétvégétek. A szócsaták élét elvehetitek egy finom érintéssel, simogatással, puszival, légies csókkal. Ha egyikőtök ilyen gesztust tesz, akkor a másiknak szigorúan tilos visszautasítania a közeledést.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétfői telihold már érezteti hatását. Ráadásul vasárnap még 2 nehéz fényszög lesz az égen. Szóval vigyáznod kell magadra, a kedvesedre és a kapcsolatotokra. Mindenképpen szólj neki is, mert együtt erősebbek vagytok mindig. Most is…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keressetek fel olyan helyet, amit régen szerettetek! Nosztalgiázhattok. Ez a hely lehet az első randevútok, csókotok helyszíne. Vagy olyan hely, ahova ismeretségetek előtt szívesen jártatok. Mutassatok egymásnak romantikus parkokat, mezőket, stb.

Szerelmespár sétál a zöldben

Séta a zöldben (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kivételesen ezen a hétvégén te jobban viseled a nyomást. Szerencsés vagy, mert emlékszel arra, hogy mi a közös célotok: békében, szeretetben, szerelemben együtt élni. Ebben a hangulatban szedj virágot neki, és egy szálat tűz a hajadba!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Munkahelyi és családi problémák mindig voltak, vannak és lesznek. Ettől még nem szabad hagynotok, hogy keserű szájízzel vergődjétek át magatokat ezen a hétvégén. Megédesíthetitek ezt a két napot, ha sokat csókolóztok. A csóknak gyógyító ereje van.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mondani bármit lehet. A tettek fontosabbak. Ám egy kellemetlen megjegyzés mély nyomot hagyhat a másikban. Ezt már te is és a párod is megtapasztalta. Sajnos ezen a hétvégén neked csípősebb lesz/lehet a nyelved. Próbálj meg uralkodni magadon!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Annyi gond nyomja a válladat, hogy képtelen vagy mosolyogni. Pedig pont ez lenne a gyógyír. A párod nagyon várja, hogy együtt nevessetek. Ha másképp nem megy, akkor nézzetek meg egy paródiát vagy vígjátékot! Még jobb, ha vidám társaságba mentek.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos már érzed a hétfői telihold hatását, és egyre ingerlékenyebbé válsz. Szerencséd van, mert a szerelmed jól ismer, és ismeri az ellenszert is. A hálószobában mindig egymásra találtok. Háláld meg neki egy csokor virággal, amit szedhetsz te magad…

Asztali virág csendélet szívvel és szalmakalappal

Szépség és szeretet (fotó: Pixabay)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szíved szerint elbújnál a világ elől, és édes-kettesben, összebújva, ölelkezve töltenéd az egész hétvégét. Ha van kertetek, csináljatok egy romantikus kuckót! Lehet ez pl. egy matrac fölé vont baldachin. Vagy kimehettek a természetbe…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a szombat délelőttöt kibírjátok veszekedés nélkül, akkor túl vagytok a nehezén. Egy jól időzített poén kihúzhatja a helyzet méregfogát. Utána egy pohár pezsgő megkoronázhatja az egészet. Azért az alkohollal legyetek óvatosak!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nincs jó hatással rád a közelgő teljes holdfogyatkozás. A szokásosnál borúsabban látod a kapcsolatotokat. Pedig nincs rá okod. Jobban tennéd, ha megosztanád a sötét gondolataidat a kedveseddel. Az ő derűje és mosolya el fog oszlatni minden kétséget…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az erotika a kapcsolatotok fűszere. Nélküle lehetnétek barátok vagy lakótársak is. Ez a hétvége a legjobb alkalmat teremti arra, hogy együtt tegyetek szerelmetek tűzének felélesztéséért. Ehhez kettesben kell lennetek. Szervezzétek meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top