nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2022. május 18–24. – A fogyó Hold segíti az alakformálást

A fogyó Hold májusban már a bikiniszezonra való készülődést, alakformálást, fogyókúrát teszi aktuálissá és hatékonnyá. Vágj bele most! És azt fogod tapasztalni, hogy még a Hold is a segítségedre lesz…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – május 18.: Minőségi változást hoz a Hold, ami kora délután belép a Bakba. Innentől fegyelmezett és hatékony leszel. Könnyebb lesz koncentrálnod. Mindegy, hogy tanulsz, dolgozol, háztartást vezetsz, eredményessé válsz. Több tilalom van ma érvényben: fogászati, patyolat és kertimunka-tilalom.

CSÜTÖRTÖK – május 19.: Fogy a Hold, ráadásul a Bakban jár, ami hihetetlen fegyelmezetté tesz. Főleg, ha szeretnél leadni pár kilót. Most hatékonyan fogyókúrázhatsz, méregteleníthetsz. Ez akkor lesz látványos, ha készítesz előzetes étrendet. Ehhez most lesz kellő türelmed.

PÉNTEK – május 20.: Mára fogászati és patyolat tilalmat javasol a hagyomány. Csak akut esetben szegd meg ezt! A Hold kora délután vált jegyet. Addig az előző naphoz hasonlóan tervezd meg a diétádat! És vágj bele még ma! Egy hónap múlva már tombol a nyár, amikor jó testet kéne „villantanod”.

Fürdőruha masni

Készülj a nyárra! (Fotó: Unsplash)

SZOMBAT – május 21.: A fogyó Hold aktuálissá teszi a szőrtelenítést és a bőrtisztítást. Ha most csinálod ezeket, hosszabb ideig nem kell megismételned. A kertben tanácsos gyomlálnod, illetve a kártevők ellen védekezned. De csak akkor csináld, ha értesz hozzá, és van már valamennyi gyakorlatod!

VASÁRNAP – május 22.: Mivel csak késő délután vált jegyet a Hold, még a Vízöntőben jár. Pont úgy, mint tegnap. Szóval a mai nap a tegnapi tökéletes „mása”. Ma is tanácsos szőrtelenítened és arcradírral, testradírral megtisztítanod a bőrödet. Illetve a kertben szorgoskodnod, ha értesz hozzá.

HÉTFŐ – május 23.: Hétfő a Hold napja. Ma egész nap a Halakban jár a Hold. Fodrászati tilalom van érvényben. A Halak Hold miatt jól tennéd, ha mosnál, locsolnál, öntöznél. A Halak a talp, ezért a talpmasszázs aktuális. Ahogy a meditálás is. A fogyó Hold a fogyókúrát teákkal teheti hatékonyabbá. Olvass utána, és kérj tanácsot szakembertől, hogy milyen teát ihatsz!

KEDD – május 24.: Csak éjjel vált jegyet a Hold. Pont ezért még ma is fodrászati tilalom van. És ma is moshatsz, locsolhatsz, öntözhetsz, talpmasszázsra mehetsz, teákkal támogathatod a méregtelenítésedet, illetve a fogyókúrádat. Most minél több folyadékot iszol, annál inkább fel tudod gyorsítani a folyamatot.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 05.18-24.

Heti holdhoroszkóp tábla 2022. 05.18–24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top