nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2022. május 23–29. – Harmóniába kerülhetsz a másik nemmel

Helyére kerül a férfi és női minőség azáltal, hogy szerdán a Mars, szombaton a Vénusz lép be a saját jegyébe. Végre mindkét nem jól érezheti magát a saját bőrében. Innentől nem csak önmagukkal, de a másik nemmel is nagyobb harmóniába kerülhetnek…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Egyértelmű, hogy számodra a hét csúcspontja a szerda hajnali Mars belépése a Kosba. Innentől újból önmagad lehetsz. Azonban óvakodnod kell a türelmetlenségtől és a kapkodástól. Utóbbi kisebb-nagyobb balesetet okozhat. Vigyáznod kell magadra és a törékeny békére azokkal, akik fontosak a számodra. Ráadásul vasárnap ez – az egyébként is forrófejű – Mars együtt fog állni a Jupiterrel, ami csak olaj a tűzre. Vagyis egész héten fokozott óvatosságra és éberségre lesz szükséged. Különösen akkor, ha felpörögnél…

BIKA – heti horoszkóp

Ezen a héten a legfontosabb teendőd, hogy soha, sehol, senkinek ne engedd, hogy sürgessen! Sosem bírtad, ha sietned kell. Szerdán a Kosba lépő Mars feladja a leckét neked. Valójában nem lesz nehéz dolgod, ha mersz és/vagy tudsz a saját tempódban haladni. Legyen szó közlekedésről, munkáról, tanulásról! Szerdán egy Merkúr-Plútó fényszög, péntektől a Hold, szombattól a Vénusz segít neked megőrizni a béketűrésedet. Utóbbi a Bikába lépve növeli az önbizalmadat és a belső harmóniádat. Megérdemled…

IKREK – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy bolygód, a Merkúr kilép az Ikrekből, és visszalép a Bikába. Ettől lelassul a mozgásod és a gondolkozásod. Nehézkesnek és lomhának érezheted magad, ami frusztrálhat. Nincs semmi baj azzal, ha nem pörögsz folyton ezerrel, és nem hozol zavarba másokat azzal, hogy te gyorsabb vagy náluk. Újabb jó hír, hogy szerdán hajnalban a Mars jegyváltása megkönnyebbülést hoz a munkádban. Miközben új szövetségeseket találsz. Velük barátság is kialakulhat. Hétvégén ünnepeld meg a gyereknapot!

RÁK – heti horoszkóp

Nyomás alatt leszel több szempontból. A bolygók szerint ez pont annyira aggaszthat, mint amennyire motiválhat. Tőled függ, hogy mire fókuszálsz. Ne a problémát, hanem a megoldandó feladatot lásd! És jobban fogod érezni magad a bőrödben. Számíts rá, hogy szerdától a munkahelyeden személyi változások és/vagy rivalizálás veszi kezdetét! Ezzel párhuzamosan egyik barátod bajba kerülhet. Ezt nem neked kell megoldanod. Mielőtt segítenél, kérdezd meg, hogy mire van szüksége! Hétvégén vedd elő a fürdőruhádat!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Ellentmondásos folyamatok zajlanak az égen. Szerencsére kiegyenlítik egymást. Feletted személyi cserére kerülhet sor. A munkahelyed eddig se volt egy szanatórium, de mostantól pláne nem lesz az. Még jó, hogy szerdán hajnalban a Mars belép a tüzes Kosba, és tüzes energiákat hoz neked. Ettől megállíthatatlannak és céltudatosnak érzed magad. Vagyis nem zaklatnak fel munkahelyi ügyek. Hétvégén gyereknap lesz. Ez felszínre hozhatja a benned bujkáló, játékos gyereket. Vidd el őt/magadat játszani!

Anya és lánya egy padon ülnek

Anya-lánya (Fotó: Pixabay)

SZŰZ – heti horoszkóp

Szó szerint megkönnyebbülsz attól, hogy szerdán hajnalban a Mars jegyet vált. Innentől megszűnik az a fajta provokáció, ami április közepe óta üldözött. Azt hihetted, hogy mindenki összefogott ellened. De ennek most vége. Az is jó hír számodra, hogy szombaton a Vénusz belép a Bikába, mert megnyugvást és békét hoz neked. Mars a férfi, Vénusz a női princípium. Azáltal, hogy ez a két bolygó a saját jegyébe lép, helyére kerülnek a férfi és női szerepek. Itt az ideje a párkapcsolati kérdőjeleket feloldanod…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Bajba kerülhetsz ezen a héten, ha túlértékeled mások véleményét. Számítanod kell erőszakos, okoskodó, forrófejű emberek „támadására”. Ők hozzák a saját stílusukat. Neked nem velük, hanem önmagaddal kell foglalkoznod. Nem tudsz, és nem is kell mindenkinek megfelelned. Ezzel párhuzamosan a szerelmi életed igencsak felélénkülhet. Akkor is, ha már van, és akkor is, ha még nincs párod. Előbbi esetben féltékenység ütheti fel a fejét. Ne adj okot ilyesmire! Hétvégén kulináris kalandtúrára kéne menned.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A múlt és a jövő randevúzik ezen a héten nálad. Régi és új szerelmek futhatnak össze. Ne ijedj meg! Nem biztos, hogy személyesen. Lehet, hogy a virtuális térben vagy az elmédben. Meglepő dolgokra jöhetsz rá. Ez hozzásegíthet ahhoz, hogy egy új fejezet indulhasson el végre. Persze ez nem történhet meg, ha nyalogatod a sebeidet, és folyton nézegeted az exed idővonalát. Hétvégén a gyereknap remek ürügy egy kis játékra, bohóckodásra. Ez könnyebb gyerekek társaságában. Szervezz velük közös programot!

NYILAS – heti horoszkóp

Lelkesítő és kijózanító bolygóállások is lesznek az égen. Előbbi kimozdít arról a holtpontról, amiből április közepe óta nem tudtál kijönni. Visszatér az életkedved és a vállalkozó szellemed. Az ún. kijózanító bolygóállások szó szerint és átvitt értelemben egyaránt arra hívják fel a figyelmedet, hogy vedd komolyabban a munkádat! Nem hozhatsz mindent rendbe pusztán kedvességgel. A teljesítményed beszéljen! A vasárnapi gyereknapot megünnepelheted egy kis kényeztetéssel. Minek örültél gyerekkorodban?

BAK – heti horoszkóp

Kedvező számodra, hogy hétfőn hajnalban a Merkúr vissza-, szombaton a Vénusz belép a Bikába. Ezek kiegyensúlyozottságot, megfontoltságot és harmóniát hoznak magukkal. Neked fontos mindhárom. Azt kevésbé fogod kedvelni, hogy szerdán a Mars belép a Kosba. Ugyanis ez harciasságot visz az otthonodba. Puskaporossá válhat a hangulat. Tegyél meg mindent, hogy ne robbanhasson ki vita! Ez vasárnap irtó nehéz lesz egy Mars-Jupiter együttállás szerint. Szerencsére te alapvetően fegyelmezett és higgadt ember vagy.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Hétfőn hajnalban a Bikába visszalépő Merkúr régi ötletet hoz vissza, ami megoldást jelenthet ingatlan és/vagy családi ügyeidben. Sietned nem kell, mert jöhetnek még olyan információk, amelyek egyértelművé teszik a legjobb verziót. Közben azt fogod tapasztalni, hogy szerdától egyesek elveszítik a türelmüket, és meggondolatlan lépésre szánják el magukat. Semmiképp se tarts velük! A hét nagy „ajándéka”, hogy a Mars és a Vénusz is a saját jegyébe lépve végre helyére „teszi”a férfi és női szerepeket…

Férfi és nő egy hídon

Harmóniában (Fotó: Unsplash)

HALAK – heti horoszkóp

Nem fogod bánni, hogy a Mars szerdán hajnalban kilép a Halakból. Eleged van abból az ingerlékenységből, ami április közepe óta nem hagyott békén. Végre lecsillapodhatsz, és visszanyered azt a belső harmóniát, ami mindennél fontosabb számodra. A másik központi téma ezen a héten a tanulás és/vagy utazás. Mindkettő tervezést, szervezést igényel. Kapkodnod nem szabad. Gondold át, hogy milyen következménye lesz a döntésednek! A vasárnapi gyereknapon bevállalhatnál valami vicces, játékos bolondozást…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top