nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. május 28-29. – Keressetek játékos programokat!

Május utolsó hétvégéjén a gyereknap nagyszerű ürügyet szolgáltat arra, hogy játékos programokat keressetek. Közben a Bika Hold és a Bikába lépő Vénusz erős édességek utáni vágyat hoz elő, olyan finomságra, amely gyerekkorotokban volt a kedvencetek: gumicukor, fagyi, stb.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Időzített bomba vagy a vasárnapi Mars-Jupiter együttállás szerint. Szólj a párodnak, hogy legyen veled elnéző! Te pedig ne lásd benne se az ellenfelet, se az ellenséget! Többször emlékeztesd magad arra, hogy ti ketten egy oldalon álltok!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az égi folyamatok neked kedveznek egész hétvégén. A Bikába lépő Vénusz még szerelmesebbé tesz téged. Még szebbnek, még vonzóbbnak látod a szerelmedet. Hihetetlen szerencsésnek érzed magad, hogy vele lehetsz. Ezt mondd el neki!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szerelem hizlal. Tudtad? Ha nem, akkor most megtapasztalhatod. Az édesség utáni vágyad alattomosan jön. Az sem segít, hogy a kedvesed finom falatokkal akar kedveskedni neked. Pontosan tudja, hogy mi a gyengéd: fagyi, csoki, stb.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden problémádra, aggodalmadra a legjobb „gyógyszer” a párod. Ő képes téged megnyugtatni. Persze csak akkor, ha hagyod. Most is hajlamos leszel belelovalni magad a jövővel kapcsolatos félelmekbe. És ő jön, és megölel…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyereknap jegyében játszhatnátok olyat, hogy felírjátok egy-egy cédulára a gyerekkori kedvenc mese címeket, édesség neveket, kirándulóhelyeket, stb., amit beletesztek egy dobozba. Onnan húztok, és meséltek róla. Garantált a nevetés…

Pár a Vidámparkban

Közös szárnyalás (fotó: Unsplash)

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Erős kettősség van benned a bolygók szerint a pénzzel kapcsolatosan. A kedvező fényszögek szerint bátran költekezhetsz. Ám egy nehéz konstelláció szerint tartasz váratlan, kötelező kiadásoktól. Ezt az ellentmondást beszéld meg a pároddal!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed meglepetéssel készül neked ezen a hétvégén. Ne rontsd el azzal, hogy faggatod, és ki akarod szedni belőle előre! Engedd meg neki, hogy lássa az arcodon a meglepődést és az örömet! Hiszen ezért csinálja az egészet…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Május utolsó hétvégéjén újból beleszerethetsz a szerelmedbe. Az a rajongás, ahogy ránézel, mindent elárul. Ez így jó. Ne engedd, hogy a kapcsolatotok hőfoka cseppet is csökkenjen! Varázsold el, csábítsd el, hódítsd meg újból a szívét!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vasárnapi Mars-Jupiter együttállás előhozza belőled azt a szenvedélyt, amivel anno fejest ugrottál a kapcsolatotokba. Nem baj, ha gyerekesnek tűntél. Pont ezt szerette meg a párod. A gyereknap miatt most is lehetsz kicsit gyerekes…

Macipár

Meglepi vár (fotó: Pixabay)

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A Bika Hold, a Bikába lépő Vénusz és a Bikában együtt álló bolygók mind mosolygós hangulatot hoznak neked. A vasárnapi gyereknap is csupa vidám emléket idéz fel. A pároddal csinálhatnátok olyan programot, amit régen, gyerekként szerettetek.

 

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha utaztok vagy kirándultok, akkor óvatosan közlekedjetek! A vasárnapi Mars-Jupiter együttállás veszélyre hívja fel a figyelmeteket. A sietés és az indulatok okozhatják a bajt. Ezt a kettőt kell kizárnotok május utolsó hétvégéjén.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csoki és cukor helyett édesítsétek meg a hétvégéteket egy kiruccanással! Most minden finomság duplán hizlal. Egy séta vagy biciklizés, rollerezés, esetleg libegőzés olyan élvezetet jelent, ami garantáltan kalóriamentes…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top