nlc.hu
Horoszkóp
Az Oroszlán csillagjegy és Meghan Markle

Az Oroszlánok ebben a 4 dologban olyanok, mint Meghan Markle

Ha te is az Oroszlán csillagjegy szülötte vagy, akkor több hasonlóság van közted és Meghan Markle között, mint gondolnád.

Meghan Markle megosztó személyiség, nem véletlenül mondta rá Serena Williams, hogy „Csak úgy ragyog a személyisége”, mert mint általában az Oroszlánokra, Markle-re is igaz, hogy nem maradhat észrevétlen. Az Oroszlán csillagjegy az egyik legszenvedélyesebb mind közül, amellett, hogy színpadias és remek érzéke van a drámákhoz, mégis érzékeny és nagylelkű személyiségjegyek jellemzik. Ha te is Oroszlán csillagjegyű vagy, mint Harry herceg felesége, akkor valószínűleg a következő négy tulajdonságban hasonlítasz Meghanhez.

Az Oroszlán vezetésre született

Meghan Markle egy interjúban azt mondta, hogy „Ha őszinte akarok lenni, én szeretek dolgozni”, és valóban, ha figyelemmel kísérted Markle karrierjét, rendszeresen a képernyőn volt kisebb-nagyobb szerepekben – a legismertebb karaktere a Suits című sorozatban volt. Ám nem ment minden egyszerűen neki sem, 2017-ben beszélt a karrierje körüli nehézségekről a Vanity Fair magazinnak: „A szüleim támogattak anyagilag, amíg meghallgatásokra jártam, és elvállaltam mindenféle munkát, hogy fizetni tudjam a számlákat. Voltam pincér egy étteremben, kalligráfiával is foglalkoztam… Az apám tudta, milyen nehéz színészként érvényesülni, úgyhogy ő volt a legbüszkébb rám, hogy sikeres lettem.” Manapság persze már szó sincs arról, hogy a napi betevőért kellene színészként dolgoznia, de az, ahogy Meghan a kezébe vette a sorsát és kitartott az álmai mellett, egyértelműen Oroszlánokra jellemző vonás.

Az Oroszlán szereti kényeztetni magát

Az Oroszlán csillagjegyű emberek főnöknek érzik magukat, ezért aztán árad belőlük a méltóságteljes viselkedés. Egyrészt emiatt remekül képesek nagy nyilvánosság előtt szerepelni, és arra termettek, hogy vezessék a rájuk bízott embereket, de azért közben szeretik azt is, ha minőségi kényeztetésben van részük. Markle sem kivétel ez alól, a ruhatárától és ékszereitől például annyira nem sajnálja a pénzt, hogy a számítások szerint csak a ruhái egy millió dollárt érhetnek összesen.

Meghan Markle

Meghan Markle is Oroszlán csillagjegyű (Kép: Getty Images)

Az Oroszlán titokban romantikus alkat

Az erőteljes személyiség és a néha agresszív viselkedés ne tévesszen meg: ha olyan helyzetbe kerülnek, akkor az Oroszlánok abszolút érzékenyek és romantikusak. Abban hasonlítanak a Rák csillagjegyre, hogy tündérmesébe illő elképzeléseik vannak a romantikáról, és vágynak arra, hogy biztonságban érezzék magukat a szerelmük mellett. Markle esetében is a beszámolók szerint odaadó feleség és anya vált az Oroszlánból, illetve már a lánykérésnél is kiütközött romantikus énje, ahogy Harry mesélte egy interjúban: „[Meghan] nem hagyta, hogy befejezzem a lánykérést, már azt kérdezte »Mondhatom, hogy igen, mondhatom, hogy igen?« Én meg a kezemben tartottam a gyűrűt és kérdeztem, hogy »Odaadhatom a gyűrűt?« Mire Meghan: »Ó, igen, a gyűrű!« Csak ketten voltunk és szerintem sikerült jól meglepnem.”

Az Oroszlán nagylelkű

Az Oroszlánok élvezik a bőséget, de nemcsak saját maguknak akarják mindet, hanem boldogan adnak a környezetüknek is belőle. Az Oroszlán csillagjegybe tartozó emberek ritkán haboznak, mielőtt másoknak adakoznának, és soha nem várják el, hogy cserébe köszönetet kapjanak. „[Meghan] erőssége a mások iránti együttérzése – mondta egyszer Misha Nonoo, a hercegné közeli barátja. – Az általa végzett munka nagy része a nyilvánosság számára láthatatlan.” Markle jelenleg is több civil szervezettel és jótékonysági szervezettel dolgozik együtt, és amikor Harry herceggel kötötték össze az életüket, a pár elutasította az esküvői ajándékokat, ehelyett arra kérték a vendégeiket, hogy adományozzanak hét, személyesen kiválasztott jótékonysági szervezetnek, amelyek közül az egyik a Myna Mahila Foundation volt, amely a mumbai nyomornegyedekben élő nőknek ad munkalehetőséget.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top