Horoszkóp

Megváltoztatja a világot Meghan hercegné és Harry herceg kisfia – a horoszkóp szerint

A horoszkópja szerint a hétfőn született királyi baba igazi lázadó lesz a brit királyi családban, megváltoztatja a világot, no meg persze alaposan felforgatja édesapja, Harry herceg és édesanyja, Meghan hercegné életét is.

Hetek óta lázban tartja a világot Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke. A május 6-án, hétfőn született kisfiú születési horoszkópja természetesen máris elkészült, és azt mutatja, hogy a hercegi párt különleges babával ajándékozta meg a sors. Milyen személyiségjegyeket visel magán a Bika csillagjegyben született királyi baba, milyen jövő rajzolódik ki a horoszkópjában? Rendkívül különleges.

Igazi királyi baba a legkisebb herceg

A kisfiú, akit szerdán mutatnak be szülei a nyilvánosságnak, és vélhetően a nevét is ma tudhatjuk meg, a Bika jegyében látta meg a világot. A jegy uralkodó bolygója a szerelem istennője, Vénusz. Az immáron nyolc dédunokával büszkélkedő II. Erzsébet királynő szintén a Bika jegy szülötte, megbízhatósága, kiegyensúlyozottsága vitathatatlan, ám az újszülött esetében picivel árnyaltabb a kép. Március elején lépett ugyanis szintén a Bika jelébe az Uránusz bolygó, amely újító személyiséggel ruházza fel, a humanitárius és környezetvédelmi ügyek felkarolójává teszi a kisfiút, aki szinte biztosan nagyon sok jót tesz majd a Föld jövőjét illetően, világrengető tervei korán megmutatkozhatnak.

Igazi kis vadóc lesz Harry herceg és Meghan hercegné kisfia

A horoszkóp szerint a Bika jelében jár a Nap és az Uránusz mellett a Mars bolygó is, mely ráadásul exil pozícióban, vagyis némiképp „nehezített pályán”, ami arra utal, hogy a legkisebb királyi babától időnként a csínyek sem állnak majd távol, éppúgy, mint apja, Harry herceg esetében. Ő biztosan nem lesz habozó, túlzottan sokat mérlegelő típus, inkább a nyugtalanság jellemezheti, nem mellesleg rendkívül kíváncsian tekint majd a világ dolgaira, s fiatalos életszemlélete végigkíséri egész életén.

A királyi baba aszcendense szintén a Bika jelében áll,

ez pedig nagyon vonzó külsőt sejtet, szinte bizonyosan szemtelenül jóképű férfivé válik. A baba horoszkópjában a Hold ugyanakkor az Ikrekben áll, érzelmi téren ezért változékonyság jellemzi, de egyúttal élénk képzeleterő is. Ügyesen bánik a szavakkal, kreatív típus, remek író, megnyerő szónok lesz, ám ezek a képességei inkább csak a harmincas éveit követően válnak nyilvánvalóvá.

meghan markle harry herceg kisfia horoszkóp

Igazi kis lázadó lesz a legkisebb királyi baba a horoszkóp szerint (Getty)

Vidám és boldog baba Harry herceg és Meghan hercegné kisfia

A Bika Nap vidámsággal ruházza fel a kisfiút, míg a Nap és Uránusz együttállása erősen jelzi, hogy a gyermek nagyon haladó gondolkodást kapott a sorstól, ő bizonyosan megelőzi majd a korát. Nem fél kiállni a tömegeket érintő eszmék mellett, ugyanakkor bátran harcol az idejét múlt ideák ellen is. Valószínű, hogy szüleihez hasonlóan ő is nagyon sokat utazik majd, ennek ugyanakkor katonai jellege is lehet, legalábbis erre utal horoszkópjában a Szaturnusz erős befolyása.

Harry herceg életét gyökeresen megváltoztatja kisfia születése

Harry herceg a Szűz jegyében született, aszcendense Bak. Az apává válás eddig nem látott mértékben változtatja meg Harry herceget, szoros kötődés alakul ki a fiával, mint ahogyan a Bika jegyében született nagymamájával, Erzsébet királynővel is remek kapcsolatot ápol ő is, ahogyan majd a királyi ház immáron legifjabb tagja is.

királyi baba bika jegy horoszkóp meghan markle harry herceg

A királyi baba szintén a Bika jegy szülötte (iStock)

Az unokatestvérek is Bika jegyűek

Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a Bika jegyében született a kisbaba két unokatestvére, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is, így várhatóan nagyszerűen kijönnek majd egymással, bár a vezető szerepet minden bizonnyal a legfiatalabb királyi sarj játssza majd a „bandában”. Vilmos herceg és Katalin hercegné első gyermeke, György a Rák jegyében született, amely egyébként remekül kijön a Bikával, kettőjük között is igazi szoros szövetség alakulhat ki.

Végül, de nem utolsósorban az édesanya, Meghan hercegné az uralkodó és reflektorfényt kedvelő Oroszlán jegy szülötte, s bár aszcendense az érzékeny Rákban áll, anyaoroszlánként védi majd elsőszülött gyermekét. Ám fel kell készülnie, hogy kisfia már ifjúkorában hasonlóan önfejű lesz, mint hajdanán Harry herceg volt.

(via mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top