nlc.hu
Horoszkóp

Elviselhetetlen csillagjegyek

Ezekkel a csillagjegyekkel a legborzalmasabb együtt élni

Vannak, akikkel egyszerűen képtelenség együtt élni. Vagyis, lehet, de annak te fogod meginni a levét. Ezek a csillagjegyek nem könnyítik meg a helyzetedet!

Az, hogy két ember hogyan tud együtt élni, sok mindenen múlik, de az biztos, hogy kell hozzá jó adag kompromisszum mindkét fél részéről. Vannak csillagjegyek azonban, akik erre nem igazán hajlandóak.

Egy pár veszekedik

Nem könnyű együtt élni velük (Fotó: Getty Images)

Nyilas

A könnyed Nyilas szeret mindent felezni a számláktól kezdve a lakbéren át az ételre költött pénzig. Látszólag igazságos, de valójában mindig vár valami pluszt a másiktól, amit, ha nem kap meg, akkor ő maga vesz el. Rájár a lakótárs nasijára, önt egy kicsit az üdítőjéből, kiszolgálja magát a másik ételéből. Mindezt igyekszik úgy csinálni, hogy még véletlen se tűnjön fel.

Skorpió

A csípős nyelvű Skorpiók gyakran lusták, ami a házimunkát illeti. Mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül elnézik, ahogy a lakótársuk takarít, mos, főz, amíg ők a kanapén heverésznek, vagy otthon sincsenek. Sokszor, amikor rajtuk van a sor, direkt elmulasztják a teendőiket, így, végül a másik lesz kénytelen elvégezni a munkát.

Oroszlán

Az Oroszlán imádja, ha kényeztetik, ha különleges bánásmódban részesül, így azt sem bánja, ha neki semmit nem kell otthon csinálnia, sőt! Kifejezetten igényli, hogy az, akivel együtt él, kitüntetett figyelemmel legyen az ő igényeire, és megtegyen azért mindent, hogy a lehető legnagyobb kényelemben élhesse az életét.

Kos

Együtt élni valakivel gyakran azt jelenti, hogy segítő kezet nyújtunk, és megosztjuk a feladatokat. A Kos azonban a minimumra törekszik ebben a helyzetben. A Kos számára az a lényeg, hogy profitáljon a helyzetből, és ha bármilyen szerinte igazságtalanságot észrevesz, biztos lehetsz benne, hogy nem hagyja szó nélkül, és kompenzációért fog kiáltani.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top