nlc.hu
Horoszkóp

Összetett csillagjegy

Ő a legösszetettebb csillagjegy mind közül

Hűvös és inkább visszafogott, ugyanakkor bámulatosan kreatív és intelligens ez a csillagjegy.

Egyik oldalról félénk és talán még szégyenlős is lehet, másrészről ugyanakkor ellenállhatatlan és energikus.

A Vízöntőt nem könnyű kiismerni

Akadnak közöttük visszafogottabb, nyugodtabb típusok, míg mások fáradhatatlanok és meglehetősen különcek. Bármelyik oldalát is mutatja, kétségtelenül a Vízöntő az egyik legnagyszerűbb gondolkodó, nem mellesleg rendkívül emberbarát és segítőkész típus. Kifejezetten magas intelligenciával rendelkezik, szenvedélyesen szabadelvű és független, bámulatos az intuíciója, viszont egyúttal logikusan is gondolkodik.

Vízöntő legbonyolultabb csillagjegy

(Nyitókép: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Nem mondhatni róla, hogy elfogult típus lenne, képes a dolgokat több oldalról is szemlélni, és kétségtelenül első rangú a problémamegoldó képessége. Annak ellenére, hogy alapvetően barátságos és társaságkedvelő típus, a Vízöntőnek nagy az igénye az önállóságra, az egyedüllétre is. Kifejezetten érzékeny a környezete rezgéseire, ezért szükségét érzi, hogy időnként rendezze a saját energiáit, önmagára találhasson, azt tehesse, amihez éppen kedve szottyan.

A Vízöntő fantáziája bámulatos

Ezt a 4 csillagjegyet különösen érzékenyen érinti a novemberi telihold Ez a 4 csillagjegy legszívesebben mindig feketét hordana Ezek a csillagjegyek az éj közepén szeretkeznének Ezekbe a csillagjegyekbe könnyű beleszeretni Heti horoszkóp 2018. október 15–21.: A hét közepén próbára tesz az élet
Nagyon erős a képzelőereje, a fantáziája, nem véletlen, hogy a Vízöntő jegyében születik nagyon sok feltaláló. Kitartóan kutatja az újdonságokat, él-hal mindenért, ami más, ami szokatlan, ami korábban még nem létezett. Szerinte a világ a lehetőségek végtelen tárháza, melyből a lehető legtöbbet szeretné meríteni. Folyton gondolkodik, agyal, elmélkedik, új ötleteken töri a fejét.

Uralkodó bolygójának, az Uránusznak köszönheti gyors gondolkodását, az újdonságok iránti vágyát, de a türelmetlenséget, a lobbanékonyságot is. Látnoki képessége bámulatos, még ha nem tud is róla. Ő valóban képes a jövőbe látni, telepatikus képessége egyszerűen lenyűgöző. Pontosan tudja és látja magát 5-10 év múlva, előre tudja, mit szeretne elérni, hol akar majd a jövőben tartani. Kiváló csapatjátékos, a folyamatos előrehaladás és fejlődés híve. A Vízöntő olyan, mintha ő lenne a jövő hírnöke.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top