nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik nehezen bíznak meg a párjukban

3 csillagjegy, akik nehezen bíznak meg a párjukban

Ezek csillagjegyek alapvetően is bizalmatlanok és gyanakvóak, ezért az ő bizalmukat kivívni évekbe is telhet.

Egy új kapcsolatban teljesen természetes, hogy a felek eleinte nem teljesen tudnak megbízni egymásban, ha azonban ez az állapot állandósul, akkor a bizalom hiánya komoly problémát jelenthet.

Rák

Az empatikus Rák páncélja nem véletlenül kemény: úgy érzi, muszáj megvédenie magát, az érzékeny lelkét. Ilyenkor bezárkózik a saját kis világába, mert nem érzi magát biztonságban azon kívül. Amikor úgy tűnik, Rák jegyű párod távolságot tart, igyekezz megerősíteni, hogy nagyra értékeled őt, és rendkívül fontos és értékes a számodra, megbízhat benned, hiszel vigyázol rá, óvod őt.

Csillagjegyek és a bizalom

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió sarokba szorítva érzi magát, amikor olyasvalakivel hozza össze a sors, aki nála kevésbé rugalmas típus. Ilyenkor ösztönösen gyanakodni kezd, ami még inkább megakadályozza a bizalom felépítését. Bár kiválóak a megérzései, mégis nagyon nehezen nyílik meg. Amikor úgy érzed, Skorpió párod bizalmatlan, kétkedő, próbálj minél kitartóbb és állhatatosabb lenni, hiszen ez nála a szerelem legbiztosabb jele.

Vízöntő

A Vízöntő szintén nagyon gyanakvó típus. Amikor pedig a környezetében valaki folyamatosan a rivaldafényben tündöklik, na az, nagyon nem jön be nála. Ha extrovertált természeted bosszantja Vízöntő szerelmedet, mondd el neki őszintén, mennyire fontos neked, és mutasd meg, milyen az, amikor törődsz valakivel. Amikor mélyebben megismer és megért téged, a bizalmát is könnyebben elnyerheted.

Halak

A Halak annyira empatikus, hogy időnként éppen emiatt hajlamos olyasmit túlgondolni a többiek valódi érzéseit, cselekedeteit. Amikor az egyensúly kibillenésének leghalványabb jelét tapasztalja a kapcsolatában, azonnal bizalmatlanná válik. Éppen ezért Halak pároddal mindenkor légy őszinte, történjen bármi kettőtök között, biztosítsd róla, hogy a kibillent egyensúlyt bármikor helyrehozod.

via

 
(Nyitókép: Getty images/Flashpop)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top