nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. június 8-14. – Jön a vakációs visszaszámlálás teliholdja

Ó, IÓ, CIÓ, ÁCIÓ, KÁCIÓ, AKÁCIÓ, VAKÁCIÓ: visszaszámlálás indul. A keddi telihold is „visszafelé számol”, és türelmetlenséget hoz neked és a közeledben lévőknek is. Ne lepődj meg!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Telihold a kikötő felett

Nyaralás holdfényben (fotó: Unsplash)

 

SZERDA – június 8.: Csak késő délután lép át a Mérlegbe a Hold. Mivel még nő a Hold, segíti a hatóanyagok bejutását, beépülését. Ez kifejezetten kedvez a bőrápolásnak, arcpakolásnak. Készíthetsz ilyet házilag vagy mehetsz kozmetikushoz. Az otthonodat is szépítheted. Díszpárnákat, nyári fényeket is alkothatsz házilag vagy vehetsz készen.

CSÜTÖRTÖK – június 9.: Ahogy előző napon, úgy ma is egész nap a Mérlegben jár a növő Hold. Ez felfokozza a szépérzékedet. Szépítheted magadat és a környezetedet egyaránt. Még mindig nő a Hold: hatékonnyá teszi a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek beépülését. Ez kifejezetten kedvez a bőrápolásnak, arcpakolásnak.

PÉNTEK – június 10.: Mivel csak éjjel vált jegyet a Hold, ma is kényeztetheted magadat és a bőrödet finomságokkal. Felkészítheted a bőrödet a nyárra és a napozásra. De nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is. Emellett az otthonodat is szépíthetnéd olyan színekkel, virágokkal, tárgyakkal, amik a nyarat idézik meg.

SZOMBAT – június 11.: A Skorpió Hold – még telihold előtt – a fogyókúrádat és méregtelenítésedet vizekkel, ill. teákkal támogatja. Mehetsz talpmasszőrhöz is, mert ez megsokszorozza a méregtelenítés hatását. Mára fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. Viszont a vizes jegyben járó Hold miatt ma locsolhatsz.

VASÁRNAP – június 12.: A Skorpió növő Hold növeli az érzelmeket. Ettől meghatottság lehet úrrá rajtad. Mindjárt vége a tanévnek. Akkor is könnyezhetsz, ha aktuálisan érintett vagy, és akkor is, ha nem. Emellett a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést. Utóbbi akkor célszerű, ha nem esik az eső.

HÉTFŐ – június 13.: Hajnalban vált jegyet a Hold. A Nyilasba lépve élénkké és optimistává tesz téged. Úgy fogod érezni, hogy nincs lehetetlen számodra. Telihold előtti napon egyre növekvő feszültséget és fáradtságot érezhetsz. Ne okold emiatt a környezetedet! Inkább vezesd le e kellemetlenséget okozó energiákat sporttal vagy bármilyen mozgással!

Spárgázó nő

Szárnyalj! (fotó: Pixabay)

KEDD – június 14.: Telihold napján mindenki a szokottnál feszültebb lehet. Legyél elnéző mindenkivel! A Nyilas Hold szenvedélyt és indulatot hoz. A tanév holnap zárul. Ez nemcsak örömmel és megkönnyebbüléssel jár, hanem sajnos kapkodással és ingerültséggel is. (A teliholdról részletesen lejjebb olvashatsz.)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 06.08-14.

Heti holdnaptár 2022. 06.08-14.

A vakációs visszaszámlálás teliholdja

Június 14-én, kedden 13:52-kor (az utolsó tanítási nap előtt) az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással pont szembekerül. Ha az Ikrek vagy a Nyilas jelében születtél, akkor ez közvetlenül és kellemetlenül érint. Legyél türelmes, toleráns önmagaddal, a pároddal és mindenki mással kapcsolatosan! Tudj róla, hogy telihold napján a legkönnyebb összetűzésbe keveredni!

Ráadásul most a levegő (Ikrek) és a tűz (Nyilas) egymásnak feszülését tapasztalhatod meg. Ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt, akkor a levegő fellobbantja a tüzet. De ha nem, akkor a levegő elfújja a tüzet. A levegő a beszéd, a tűz a szenvedély. Nem baj, ha ma szenvedélyesen beszélsz. De beszéded ne legyen agresszív! Mert ezzel a másikat védekezésre, vagy – ami még rosszabb – támadásra „kényszeríted”, annak pedig veszekedés, sőt szakítás lehet az eredménye.

A közlekedésben is óvatosnak kell lenned. Ma a szembe jövő emberek, járművek okozhatnak bajt. Egyetlen dologgal védheted ki a legrosszabbat, a balesetet: éberséggel!

Nemcsak akkor kell óvatosnak lenned a kapcsolatokban és az utakon, ha az Ikrek vagy a Nyilas jegyben születtél, hanem akkor is, ha Szűz vagy Halak-szülött vagy.
Természetesen a többi jegy szülöttjeként sem árt a körültekintés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top