nlc.hu
Horoszkóp

Rúnák jóslata

Igazi kalandokat jósolnak a rúnák a nyárra az Oroszlán csillagjegynek

Különleges izgalmakat jósolnak az idei nyárra.

Mivel egyáltalán nem könnyű megfejteni és helyesen értelmezni a rúnákra vésett jeleket, korábban úgy tartották, csakis azok fedhetik fel a rúnák titkát, akiket mágikus képességekkel áldott meg a sors.

Rúnák és az Oroszlán

Fotó: Getty Images

A rúna üzenete az Oroszlán csillagjegynek

A Wunjo rúnában többek között az a nagyszerű, hogy a legváratlanabb és a legreménytelenebb pillanatokban hozhat csodás fordulatot. Ezekben a hetekben megdobogtatja az Oroszlán csillagjegy szívét, hiszen betoppanhat életébe a régen várt szerelem, vagy olyan munkát kaphat, amibe szó szerint beleszeret. Az sem kizárt, hogy más, hosszabb ideje óta bonyolódó, idegesítő feladatokban következik be nem várt, kedvező fordulat.

Kétségtelen, nagy megkönnyebbülés és régen áhított boldogság érkezik az Oroszlán csillagjegy életébe, amit kezdetben talán nem is nagyon akar majd elhinni. Pedig most érdemes háttérbe szorítani a gyanakvást, a kishitűséget és a kétkedést, mert a Wunjo rúna kivételesen pozitív kisugárzásával bearanyozhatja a mindennapokat. A Wunjo rúna kedvező kisugárzását az Oroszlánok párjuk minél gyakoribb megölelésével fokozhatják.

 
(Nyitókép: Getty Images/Carol Yepes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top