nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. június 15-21. – Ne félj a búcsútól!

A fogyó Hold egy furcsa búcsúzós hangulatot hoz magával. Úgy tűnik, hogy most búcsút kell venned valamitől, valakitől vagy egy időszaktól. Ez egybeesik a tanév végével és a nyári vakáció kezdetével. Az ünneplés mellett tanácsos átválogatnod a holmijaidat, hogy megszabadulhass a felesleges dolgoktól.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Lány int a vonatnak

Új utakra fel! fotó: Pixabay)

 

SZERDA – június 15.: A Bakba lépő Hold a tegnapi telihold után végre rendet és fegyelmet hoz. Most már fogy a Hold, ami mindent „fogyaszt”. Nem csak a kilókat, hanem a felesleges holmikat is. Szóval elkezdhetsz selejtezni. A tanév végével szedd össze azokat a tanszereket, tankönyveket, ruhákat, cipőket, amiket nem használsz, és juttasd el egy jótékonysági szervezethez!

CSÜTÖRTÖK – június 16.: Mivel csak éjjel vált jegyet a Hold, még a Bak fegyelmezettségét használhatod. A fogyó Hold ereje segít selejtezni. A vakáció kezdetén a kánikulára hivatkozva szívesen vennél új ruhákat, papucsokat, de előtte válogasd át a régieket! Meglátod, hihetetlenül hatékony leszel.

PÉNTEK – június 17.: Már a Vízöntőben jár a Hold, ami a szokatlan dolgok iránti érdeklődést erősíti benned. Lehet, hogy kipróbálnál új ízeket, új színeket. A kulturális igényed vagy az utazás vágya is feltámadhat. Adj teret ezeknek! Nagyon fogod élvezni, ha végre újfajta hatások érnek. Ez egyszerre kikapcsol és feltölt.

SZOMBAT – június 18.: A Vízöntő Hold levegős jegy, ami aktuálissá teszi a szellőztetést. Csinálj kereszthuzatot! Ezzel kivezeted a benn rekedt rossz energiákat, ami jót tesz neked és az otthonodnak is. Sőt, ha engedi az idő, egész nap nyitva hagyhatod az ablakot. A Vízöntő Hold kedvez a szokatlan, újszerű, reform ötleteknek. Ha ilyesmi mocorog a fejedben, vedd komolyan és foglalkozz vele!

VASÁRNAP – június 19.: Hajnalban a Halakba lépő Hold az érzelmek felé „terel” téged (is). Ha úgy érzed, egy kis intimitást, bizalmas beszélgetést szeretnél, bújj oda a kedvesedhez vagy fuss össze egy jó baráttal! És ne feledd, hogy most aktuális a mosás, locsolás és mindenféle vizes házimunka!

HÉTFŐ – június 20.: Ezen a napon a vizes Halakban jár a Hold, ami aktuálissá tesz mindenféle vizes dolgot. Öntözz, locsolj, töltsd fel a madáritatókat! Hajat is moshatsz. Elmehetsz fürdőbe, szaunába. Mindenképpen iktass be mára mosást, felmosást! A hagyomány szerint a fogyó Hold hatékonyan segít megszabadulni a szennyeződésektől.

KEDD – június 21.: A mai nap a nyári napforduló ünnepe. Ezen a napon az északi féltekén a leghosszabb nappal és legrövidebb éjszaka. Ez az ünnep kezdetektől a fény és a világosság győzelmét jelentette a sötétség és a halál felett. Kora reggel a Kosba lépő Hold hatására aktívabbnak és elszántabbnak fogod érezni magad. Ez remek, ha sportolsz vagy a karrieredet építed.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 06.15-21.

Heti holdnaptár 2022. 06.15-21.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top