nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a gazdagság

A csillagjegyed szerint így tudsz meggazdagodni!

Nézd meg, mit mond a horoszkópod, milyen munkával ütheted meg a főnyereményt!

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Szeretik a kreatív munkát, amely lehetővé teszi számukra, hogy kifejezzék magukat. Ezek a csillagjegyek tipikusan olyanok, akik kora reggel felkelnek, és azon morfondíroznak, vajon hogyan tudnak pénzt csinálni, és mindezt úgy, hogy közben jól szórakoznak. És ebben a szerepben tökéletesen el is vannak. A Nyilas változékony, és szeret vándorolni, vagyis a tökéletes munka számára megannyi utazást és változatosságot jelent. Nem valószínű, hogy lehúz 30 évet ugyanannál a cégnél, hacsak az nem kínál sok szabadságot és karrierlehetőséget, méghozzá mindezt változatosan. 

Csillagjegyek és a pénz

Fotó: Getty Images

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Praktikusak és gyakorlatiasak. Karrierjüket tekintve nem rendhagyó, hogy fiatalon betöltenek egy munkakört, és évtizedekkel később ugyanebből a pozícióból vonulnak nyugdíjba. Szeretnek pénzt szerezni, számolni, spórolni, gyűjteni, befektetni, hogy mindig biztonságban és kényelmesen érezhessék magukat. A meggazdagodás elég könnyen megy ezeknek a jegyeknek, de ezzel soha nem kérkednek, sőt. Szeretteiknek mindig segítenek, ha pénzről van szó, soha nem féltik előlük a vagyonukat, szívesen költenek rájuk. 

A Bak született kezdeményező, alvás közben is pénzt keres. Jól működik az induló vállalkozásokban és a befektetésekben is. Sokat tesz azért, hogy jó munkája legyen, rengeteget tanul, különböző iskolákba jár, hogy aztán jó munkát végezhessen. Sokszor választja az orvosi vagy ügyvédi hivatást. A Bika szereti a luxust, ezért olyan pályát próbál választani, amellyel ezt megteremtheti és biztosíthatja. Imádja az olyan munkákat, melyeket nem a négy fal között kell végezni, illetve fontos számára az esztétikum, ezért nem áll távol tőle a stylist munka, a kertészkedés vagy a lakberendezés. A Szűz olyan munkát keres elsősorban, amely lehetővé teszi számára, hogy kielégítse az emberiség iránti szeretetét. Ez lehet egy szállodai munka, közszolgálat vagy a tanítás is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top