nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a romantika

Csillagjegyek, akik tökéletesen passzolnak egymáshoz az ágyban

Miért is illenek tökéletesen össze? A horoszkópból kiderül!

Oroszlán és a Nyilas

Az Oroszlán és a Nyilas mindketten tüzes csillagjegyek, hajlamosak a féktelenségre, a szenvedélyre, nem véletlenül értik meg az ágyban egymást tökéletesen. Energikusak, feltűnőek, merészek, kezdeményezőek, és persze mérhetetlenül vonzódnak egymáshoz. Ők nem félnek kimondani a vágyaikat, nem mellesleg együtt bátran kísérletezgetnek a hálószobában. Nyitottak minden újdonságra, és a szexfantáziájuk is igencsak széles repertoárral bír. A Nyilas soha nem mondana nemet a kihívásokra, az Oroszlán pedig kellő inspirációval rendelkezik mindehhez. Az ágyban tökéletesen megértik egymást, a hétköznapokban viszont előfordulnak viták és veszekedések.

Csillagjegyek és a romantika

Fotó: Getty Images/Peach_iStock

Kos és a Mérleg

A Kos és a Mérleg kapcsolata finoman szólva sem nevezhető hagyományosnak. Vonzódnak egymáshoz, hiszen a Kos határozottsága lenyűgözi a Mérleget, míg a Kos a Mérleg harmóniára törekvését, született diplomáciai érzékét értékeli különösen. Hosszú távon mégis kevés az esélyük, hogy boldogságra találjanak egymás mellett. Az akaratos Kos szívesen kezdeményez, azt viszont gyűlöli, amikor átnéznek rajta, az igazságos Mérleg ugyanakkor az egyenrangú párkapcsolatot támogatja, és próbál egyensúlyt teremteni. Az ágyban ez a két csillagjegy bámulatosan megérti és kiegészíti egymást, minden ellentét megszűnik közöttük. A Mérleg lelassítja a szenvedélytől túlfűtött Kost, így akár egész éjszakán át képesek egymást ölelni.

Ikrek és a Vízöntő

Az Ikrek és a Vízöntő is levegős csillagjegyek. Éppen ezért nagyon sok tekintetben hasonlóan gondolkodnak a világról és persze a párkapcsolatról is. Az Ikrek sokoldalú és változékony, nagyon okos csillagjegy, amit a szabadelvű Vízöntő nagyra értékel benne. Mindketten rendkívül nyitottak, és szívesen kísérletezgetnek, kipróbálnak bármit az ágyban. Szenvedélyes szócsatákat és párnaharcot vívnak egymás legnagyobb örömére. Tabutéma közöttük nem létezik. A Vízöntő igazi csapatjátékos, az Ikrek pedig párjára talál benne. Ők a hétköznapokban is egészen jól kijönnek egymással, hiszen adnak teret és levegőt, szabadságot a párjuknak. Kíváncsiak, alapvetően optimisták és nagyon társaságkedvelők, ráadásul a féltékenységet még hírből sem ismerik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top