nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyek imádnak ágyba bújni

Ezeknek a csillagjegyek a legjobbak az ágyban

Egyes csillagjegyek forróak és tüzesek, és felejthetetlenek a hálószobában.

Az asztrológia hatással lehet a szexuális életre is. A következő csillagjegyek például verhetetlenek az ágyban.

Csillagjegyek az ágyban

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók kalandra és az intimitásra vágynak. Ők a legmocskosabbak, ha szeretkezésről van szó. Mivel fantasztikusak az ágyban, soha nem félnek kezdeményezni, és rendkívül szelektívek, amikor megválasztják partnerüket.

Bika

A Bikát az érzéki szó határozza meg! A csillagjegy szülöttei intim érintésre vágynak, hogy kielégítsék testi szükségleteiket. Nemcsak hisznek a jó szeretkezésben, de véget nem érő ölelkezésekkel is kísérik. A Bikák jobban szeretik a romantikus szexet, mivel ők született szerelmesek.

Kos

A Kosok uralják a szexuális vágyat, és soha nem haboznak megtenni az első lépést, mivel meglehetősen dominánsak. Szeretnek csábítani, jól érzik magukat partnereikkel, és szeretnének mindig bizonyítani az ágyban is.

Rák

A Rákok tartalmassá szeretnék tenni szexuális élményeiket. Kitartásukkal és képzelőerejükkel biztosan lenyűgöznek. Élvezni akarják a szexet, ők az a csillagjegy, akik rengeteg érzelmet visznek a szeretkezésbe.

via

(Nyitókép: Witthaya Prasongsin/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top