nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a házasság intézménye

Ezekhez a csillagjegyekhez passzol leginkább a házasság intézménye

Vannak olyan csillagjegyek, akik egész egyszerűen született feleségek, vagy éppen férjek. Mutatjuk, kik ők.

Bika

A Bika számára nagyon fontos a párkapcsolat és a stabilitás is. Amit a házasság intézménye tud neki a leginkább megadni. Így neki egészen biztos, hogy nagy álma az esküvő a szerelmével, és mivel makacs és kitartó, meg is valósítja azt.

Házasság intézménye

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Ráknak nagyon fontosak a hagyományok és mindene a család. Ezekből egyértelműen következik, hogy a házasság is sokat jelet a számára, hiszen ez fontos lépés a saját család megalapításához, létrehozásához.

Oroszlán

Az Oroszlán abban a tekintetben egy kicsit kilóg ebből a sorból, hogy számára nagyon fontos a szabadság. Ám a család és, hogy annak fontos része legyen, férfiként családfő, nőként pedig a család lelke, még fontosabb, ezt pedig a házasságban tudja a legjobban megvalósítani.

Mérleg

A Mérlegnek nagyon fontos, hogy legyen egy társa az életben, akivel harmóniában és boldogságban élhetnek együtt. Mindennek pedig kiváló megpecsételése, szentesítése a házasság. Boldogan köti össze az életét a szerelmével.

 
(Nyitókép: Getty Images/JovanaT)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top