nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem ismerik be a hibákat

Ezek a csillagjegyek sosem ismerik el, ha valamiben tévedtek

Jobban jársz, ha nem vitatkozol velük, lehetetlen küldetés meggyőzni őket.

Bika

A Bika még akkor is ragaszkodik az álláspontjához, amikor szinte minden érv ellene szól. Makacs és akaratos, nála elképzelhetetlen, hogy ne legyen igaza. Meggyőződése, hogy amit a fejébe vesz, az pontosan úgy tökéletes és megfelelő, ahogyan kigondolta, nem mellesleg nagyon erősen bízik az ösztöneiben. Ha egyetlenegyszer is elismerné, valamiben nincs igaza, azzal önmagán ejtene csorbát. Már csak ezért sem ismerné be, hogy tévedett, vagy hibázott bármiben is.

Csillagjegyek és a hibáik

Nyitókép: Getty Images/PhotoAlto/Frederic Cirou

Oroszlán

Az Oroszlán sokkal büszkébb annál, semhogy elismerje, valamiben hibázott vagy nincs igaza. Sőt, kifejezetten várja is a többiektől az igaza elismerését. Elképesztő magabiztossággal áll ki a véleménye mellett, a többiek inkább feladják, mintsem hosszas vitába szálljanak vele. Elismerni a hibázást számára olyan lenne, mint másokra támaszkodni az életében. Rá pedig ez csöppet sem jellemző. Ő sosem követi a többieket, ellenben ő diktálja a tempót.

Skorpió

A Skorpió erősen ragaszkodik a saját elméletéhez, ötleteihez és mindahhoz, amiben hisz. Meggyőződése szerint a véleménye sosem csupán légből kapott ötlet, hanem az a leghatékonyabb lehetőség. Kifejezetten elégedett önmagával, a döntéseivel, ezért meg sem fordul a fejében, hogy tévedhet bármiben is. Kitartóan követi az álláspontját, hajlamos szinte görcsösen ragaszkodni az elgondolásához. Így az sem tűnik fel, amikor teljesen fölösleges elméletek megvalósítására pazarolja az energiáit.

Vízöntő

A Vízöntő mereven ragaszkodik az elgondolásához. Annál ő is sokkal büszkébb, hogy beismerje a hibáit. Meggyőződése, hogy a jövőt érintő elgondolása mindenki számára a lehető legjobb megoldást nyújt, ő az, aki fényt és utat mutat a többieknek. Iszonyatos haragra gerjed, amikor mások megkérdőjelezik az ötletét, az elgondolásait. Mindenre képes, hogy megvédje a maga igazát. Ha valakit képtelenség meggyőzni a tévedéséről, az biztosan a Vízöntő.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top