nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem tévednek

Csillagjegyek, akik nem tévednek

A következő csillagjegyek szülöttei nagyon ritkán tévednek.

Skorpió

A Skorpió gyorsan átlát az embereken, azonnal tudja, hogy ki mit gondol róla. Mélyen megél mindent, és talán ezért is tudja, hogy mi fog történni a következő pillanatban. Ok-okozati összefüggéseket lát, és logikusan gondolkodik. Emellett hajlamos megérzéseit eldobni és szándékosan rossz döntést hozni, pedig intuíciója minden bajtól megóvná.

Nyilas

A Nyilasban minden megvan, ami az ösztöneinek a jó kezeléséhez kell, de ahhoz, hogy hozzá tudjon férni, meg kell állnia, lassítania kell. Ha felszínre hozza tehetségét, nagyon sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát. De ezt gyakorolnia kell, és ehhez nagyon sok idő és türelem szükséges. Amikor elér arra a szintre, hogy jól kezelje ezt a tehetségét, az ösztönei támogatják, és egyszerűen tévedhetetlenné teszik.

Ösztönök és csillagjegyek

Fotó: Pixabay

Rák

A Rák nagyon spirituális csillagjegy. Ösztönösen előre lát dolgokat, a belső béke nagyon fontos a számára, és ha ez nem áll rendelkezésére, rossz irányba is fordulhat az ereje. Ha azonban odafigyel és jól, helyén kezeli megérzéseit, akkor nyert ügye van, és mindig jó úton fog járni. De ahogy a Nyilasnak, neki is meg kell tanulnia kezelni az ösztöneit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top