nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legőrültebb csillagjegyek

Ők a legőrültebb csillagjegyek

Mindez nem feltétlenül jelenti náluk, hogy a komfortzónájukból lépnének ki, de azt igen, hogy bizonyos helyzetekben meglehetősen őrülten reagálnak.

A következő csillagjegyek a horoszkóp szerint a leghajlamosabbak az őrült dolgokra. Meghökkentő lista következik, ugyanis olyanok is akadnak közöttük, akikről ezt talán nem is sejtetted volna.

Őrült csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Matthias Clamer

Ikrek

Az Ikrek könnyen megúszhat bármit. Neki időnként olyan eszement ötletei támadnak, hogy jobban teszed, ha inkább kerülöd őt ilyenkor. Kettős személyisége okán egyszer a legbájosabb arcát mutatja, majd a pillanat töredéke alatt képes eszelős őrültté változni. Gyakran kiszámíthatatlan, így nála nem mindig tudhatod, mit rejt tökéletes mosolya.

Skorpió

A Skorpió valamilyen szinten mindig érintett a zűrös ügyekben. S ha rákérdezel, biztos lehetsz benne, ő sosem hibás – legalábbis szerinte. Magával is elhiteti, hogy csak a körülmények áldozata. Másfelől ugyanakkor, ha valaki az ő lelkébe gázol, nem habozik, nagyon gyorsan visszavág. Ő nem a típus, akit fel szeretnél bosszantani.

Kos

A szabályok megléte egyáltalán nem hatja meg a Kost, ha őt kérdezed, szerinte azokat bármikor meg lehet szegni. Úgy gondolja, nem neki kell megfelelnie a világ elvárásainak, hanem fordítva. Valójában nagyon jó fej, ám ha azt érzi, hogy nem érted meg, vagy ki akarod őt használni, előveszi az undok oldalát. Az indulatait képtelen fékezni, ilyenkor pedig bármilyen őrültségre képes.

Szűz

A Szűz mellett két út közül választhatsz: megszoksz vagy megszöksz. Folyamatosan a tökéletességre törekszik, s mindenre megvan a saját, előre gyártott elképzelése. Mivel a világ sosem tökéletes, ahogyan persze ő sem, könnyen és meglehetősen gyakran elszakad nála az a bizonyos cérna. Ilyenkor pedig jobban teszed, ha csak hagyod lecsillapodni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top