Horoszkóp

Melyik csillagjegy a legőrültebb? S te hányadik vagy a horoszkóp listáján?

Mindenkinek vannak fura, különc és őrült szokásai. A horoszkóp most ezek alapján állítja sorrendbe a csillagjegyeket. Vajon te hányadikként szerepelsz a listán? Kattints a meglepő részletekért!

Vajon gondolkoztál már rajta, hogy melyik csillagjegy lehet a legbolondosabb, vagy a legkiszámíthatatlanabb? Tény, hogy vannak köztük olyanok, akik érdekesebbek a többieknél, de vajon mennyi és milyen jellegű őrültség rejlik bennük? Az alábbi rangsorból fura szokásairól ismerheted meg a csillagjegyeket. Vajon, te hányadikként szerepelsz?

12. A Mérleg

A Mérleg valójában kicsit sem őrült csillagjegy. Szeret mindent átgondolni, nem különösebben temperamentumos típus, s mivel mindig a harmóniára, a békére törekszik, azt sem mondhatni róla, hogy különösebben impulzusember lenne.

11. A Rák

A Rák leggondoskodóbb csillagjegy. Bár van benne pici őrültség, de egyáltalán nem annyi, hogy előrébb kerüljön a rangsorban. Nagyon önzetlen, mindig másokra gondol. Noha ebben olykor hibázik, de ettől még nem megy fel benne a pumpa. Az egyetlen őrült dolog, ami tetten érhető nála, hogy megszállott tud lenni, szinte rögeszméssé válhat a párkapcsolatában.

10. A Halak

A Halak valójában jobban kedveli a fantáziát a valóságnál, ezért is foglalja el ezt a helyet a listán. Mindenhez más a hozzáállása, mint a többi csillagjegynek. Bizonyos dolgokhoz a többieknél erősebben kötődik, s ez az életére is alaposan kihat. Legyen szó bármilyen őrültségről, ő pontosan attól kap idegrohamot…

9. A Kos

Olyasvalaki, aki magába fojtja a dolgokat, ez pedig sokszor nem jó. Amikor azonban robban, a Kos – még ha csak ritkán is – kissé ijesztőnek tűnhet a többiek szemében. Valójában közepesen őrültként lehetne őt jellemezni. Amikor rossz napja van, felbosszantják, könnyen kiborul, és hajlamos beleállni a vitákba is.

8. A Bak

A Bak túlzottan is ravasz ahhoz, hogy megbízzon az emberekben. Nagyon elszánt típus, semmi sem állíthatja meg, hogy elérje a céljait. Ez néha megszállottságnak is tűnhet nála. Annak viszont örülhet, hogy mégsem őt tartja a horoszkóp a „legőrültebb” csillagjegynek.

7. A Nyilas

A Nyilas képtelen megmaradni hosszabb ideig ugyanazon a helyen, s a gondolatai is összevissza cikáznak, ami időnként problémát okozhat neki. Vad és kiszámíthatatlan; s nem könnyű kideríteni a következő lépését sem. Vakmerősége olykor őrültségnek tűnhet a többiek szemében.

A horoszkóp szerint minden csillagjegyben van némi őrültség (fotó: Getty)

6. A Skorpió

A Skorpió hajlamos mindig drámaibb módon beállítani a dolgokat, mint amilyen azok valójában. Kicsit őrültebb, mint az eddig felsorolt csillagjegyek, mert soha nem enged senkit olyan közel magához, hogy láthassák, ki is ő valójában. Titokzatos és misztikus aura lengi körül, amitől csak még különösebbnek tűnhet.

5. Az Oroszlán

Az Oroszlán hajlamos lehet manipulálni maga körül az embereket. Bármit hajlandó megtenni, hogy elérje a céljait, függetlenül attól, kinek okoz ezzel fájdalmat. Ez nagyon veszélyes kombináció, s erre tényleg csak olyan ember képes, akiben ott rejlik az őröltség csírája is.

4. A Vízöntő

A Vízöntő is hajlamos lehet titokzatoskodni, s nem is mindig a legkorrektebb módon teszi. Ha valamit titkolni akar, mindent megteszi, hogy az ki ne derüljön. S bizony nála előfordulhat, ha a fejébe veszi, hogy „leszámol” valakivel, addig egészen biztosan nem nyugszik, amíg véghez nem viszi az őrültnek tűnő tervét.

3. A Bika

A Bika valójában időzített bomba, ő ugyanis a legkisebb dolgokon is képes kiborulni. Igaz, tűr egy darabig, de aztán könnyen agresszívvá válik, bármi és bárki miatt fel tud robbanni. Pontosan olyan, mint az állatövi jegyében szereplő állat. A horoszkóp szerint ő a legőrültebb csillagjegyek cím bronzérmese.

2. Az Ikrek

Az Ikrekben valójában kettős személyiség lapul, amelyek jócskán ellentmondanak egymásnak. Egyik percben még jól érzi magát és mindennel tökéletesen elégedett, a következőben meg kiabál, s harcra készen áll. Tény, hogy mellette sosem lehet unatkozni, talán azért sem, mert benne is lakozik jókora őrültség.

1. A Szűz

Ha valaki a Szűz útjába kerül, nem ússza meg a beszólásai nélkül. Lehet, hogy ez olykor szórakoztatja is őt. Könnyen dühbe jön, és olykor – helyzettől függően – erőszakossá is válhat. Az sem érdekli, ha megbántja a hozzá közel állókat. Ha valami nem úgy megy, ahogy szeretné, képes egyből őrjöngeni. Nem csoda, ha ő a legőrültebb csillagjegy a horoszkóp szerint.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top