nlc.hu
Horoszkóp

Titoktartó csillagjegyek

Ők a legjobb titoktartó csillagjegyek

A következő csillagjegyekről azt mondják, a legjobb titoktartók.

Mint a legtöbb dologban, a magunkról való információ megosztásában is az arany közpút a legjobb. Nem jó mindenkinek mindent tudnia rólunk, de jókor, jó helyen és egy arra érdemes személynek megnyílni felszabadulást ad. A következő csillagjegyeknek nyugodt szívvel elmondhatod a titkaid.

Csillagjegyek és a titkok

(Fotó: Getty Images/Compassionate Eye Foundation/Hero Images)

Skorpió

Soha senkinek sem fogják elmondani a legbensőbb titkaidat, maximálisan megbízhatsz bennük. A Skorpiók maguk is titokzatosak, így biztos lehetsz benne, hogy ha nekik is nehezükre esik megosztani a mélyebb érzéseiket, a tiédet sem fogják szétkürtölni.

Bika

Ha valaki tudja, milyen fontos a titok megtartása, akkor az a Bika. Sokat kell várni, míg megbízik valakiben, onnantól kezdve viszont tudod, hogy támaszkodhatsz rá, és megbízhatsz benne. Ha valami nyomja a szíved, a a Bika tökéletes partnered lehet, hogy megoszd vele. Türelmesen meghallgat, segítséget nyújt, ha úgy gondolja, hogy szükséged van rá, és ha közlöd vele, hogy titokról van szó, akkor megtartja magának még akkor is, ha nyomást gyakorolnak rá, hogy felfedje azt.

Szűz

Biztosan titokban tartja a titkodat, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálna meg valamilyen módon beavatkozni és segíteni. Ha egy múltbéli titkodat osztod meg vele, megpróbál segíteni a feldolgozásban, ha pedig nemrég történt, akkor mindent megtesz, hogy megoldja a problémát, és jobban érezd magadat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top