nlc.hu
Horoszkóp

Nyughatatlan csillagjegy

Ez a 3 csillagjegy mindig úton lenne

A horoszkóp szerint szerethető és kedves csillagjegyek, a párkapcsolatban mégsem mindenkor könnyű velük, nyughatatlan lelkük okán.

Nyilas

Nincs még egy csillagjegy, mely annyira rajongana az utazásért, mint a Nyilas. És nincs még egy csillagjegy, mely annyira rosszul viselnél az otthoni bezártságot, mint ő. Számára az otthont az egész világ jelenti. Őt a felfedezés, az újdonság, a kaland élteti. A lelke szabadon szárnyal, mint a szél, önállóságra, függetlenségre vágyik. Képtelen korlátok között élni, akkor a legboldogabb, ha a sorsát maga irányíthatja, amikor azt teheti, amit a szíve diktál. Márpedig a szíve szerint folyton úton lenne, mert neki mennie kell. Izgalmakat, kihívást, kockázatot keres a mindennapokban is, az unalom, az egyhangúság, a kiszámítható élet lehangolja, egykedvűvé teszi. Elveszíti önmagát, született optimizmusát. Ha boldognak szeretnéd őt látni, engedd elmenni – úgyis visszajön hozzád.

Nyughatatlan csillagjegyek

(Nyitókép: Getty Images/sarayut)

Kos

A Kost semmi és senki sem állíthatja meg. Szerinte az idő nem pénz, hanem lehetőség. A küldetése pedig, hogy minél több ismeretet gyűjtsön, minél több dologban próbálhassa ki magát, a bátorságát. Ha meg próbálod visszafogni, visszatartani, könnyen elveszíti a lelkesedését, csalódott, kiábrándult és nagyon szomorú lesz. Kifordul önmagából, ilyenkor pedig kiborulásait, hisztijeit nem egyszerű elviselni. Nagyon szeret utazni, hogy bejárhassa a világot, legfőbb céljai közé tartozik. Ahhoz hogy valóban önmaga lehessen, szüksége van a kihívásra, a versenyzésre, a kockázatokra, az adrenalinra. És ő sosem fél kipróbálni magát, sosem vár a lehetőségekre, inkább elébe megy azoknak. Mindig valami újat és izgalmasat keres az életében. Az se baj, ha bizarr ötletnek tűnik, ő benne lesz a legnagyobb őrültségben is. 

Vízöntő

A Vízöntő fejben folyamatosan úton van. És folyamatosan az a kép lebeg a szeme előtt, hogyan lehetne még jobb ember, és hogyan tehetné élhetőbb hellyé a világot. Miközben a legtöbb ember inkább a lelkében érzi, jó lenne tennie embertársaiért, addig neki ez valódi kihívás és életcél. Aztán persze össze is csomagolja a bőröndöket, útra kél, hogy küldetését teljesíthesse. Nem véletlen, hogy sokan közöttük önkéntes vagy karitatív munkát vállalnak. Amikor utazik, nem vakációzni indul, inkább a lelkét keresi, valódi élményekre, feltöltődésre vágyik. Az érzés pedig gyakran elönti, mert a négy fal között gyorsan elunja magát. Kereső lelke kalandok, kihívás, lehetőségek után kutat – akár egyedül is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top