nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek egy helyben maradni

Ezek a csillagjegyek képtelenek egy helyben maradni

Imádják a változást, ha tehetnék, szívük szerint egész életükben úton lennének.

Vízöntő

A Vízöntő újabb és újabb ötletekkel áll elő, és hajlamos egyszerre több projektet is futtatni. Pontosan tudja magáról, mennyire különleges csillagjegy, így nem mindig tartja magára nézve kötelező érvényűnek a szabályokat. Ha a vezetői hagyják, hogy a saját feje után menjen, abból nemcsak ő, de a környezete is profitálhat.

Csillagjegyek és a nyughatatlanság

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilast az új emberekkel való találkozás inspirálja a legjobban. Folyamatosan új arcokra, új ötletekre, új világokra vágyik. Számára nincs idegen, csak olyasvalaki, akivel még nem találkozott. Mindenki barát és mindenki újabb lehetőség a változásra, nem mellesleg egy újabb utazás lehetőségére.

Ikrek

Az Ikrek gondolkodó alkat, aki sokat töpreng az életén. Éppen ezért nem fog valamit azért megcsinálni, mert ez a szokás, vagy mert mindenki más is azt teszi. Értékeli az élet szépségeit, és szomjazik is rájuk. Nem szeretne semmiből sem kimaradni, és ezért nehezére esik akták tologatásával tölteni az idejét. Az élete végén élmények és kapcsolatok hosszú listájára, és nem elavult használati tárgyak tömkelegére szeretne visszatekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top