Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legizgágábbak

Mindenki másként kezeli a stresszt. Ezeknél a csillagjegyeknél például a felgyülemlett feszültség izgágaságban, nyughatatlanságban csapódik le. Vajon te is így reagálsz a nehéz pillanatokra? A horoszkópból kiderül.

1. Kos

izgága nyughatatlan csillagjegyek kos horoszkópHa a Kos stresszes, annak biztos jele, hogy folyton jár keze-lába, dobol az ujjaival, lóbálja a lábát, valamit biztos csinál. Ő ugyanakkor sokat sportol, amivel sikeresen le tudja vezetni a felgyülemlett feszültséget. Viszont, amint lement róla a stressz, jön a végkimerülés: ekkor vagy lebetegszik, vagy napokig lustálkodik.

2. Nyilas

izgága nyughatatlan csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas teljes híján van a türelemnek. Ha valamire várakoznia kell, mindent megtesz, hogy felgyorsítsa az ügymenetet, akár mások agyára is megy a nyomulásával. Amíg nem érzi, hogy a kezében van a gyeplő, addig szinte idegbetegként viselkedik, nem mellesleg képtelen egy helyben maradni.

izgága nyughatatlan csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek folyton mozog keze-lába (iStockphoto)

3. Halak

izgága nyughatatlan csillagjegyek halak horoszkópA Halak az érzelmi stressz kezelésében nagyon gyakran mond kudarcot: minél több benne a feszültség, annál jobban hergeli magát, míg végül a teljes szorongás állapotába nem kerül. Ilyenkor pedig azzal próbálja magát nyugtatni, hogy megállás nélkül járkál le-föl.

4. Ikrek

izgága nyughatatlan csillagjegyek ikrek horoszkópHa az Ikrek életében sok a stressz, szinte teljesen munkaképtelenné teszi őt: nem tud koncentrálni, ő se tud megmaradni a helyén, jön-megy, lót-fut, a fejében meg cikáznak a gondolatok. Mindenben kényelmetlenül érzi magát, még a saját bőrében is, így pedig elég nehéz megnyugodnia.

5. Vízöntő

izgága nyughatatlan csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő teljesen kiszámíthatatlanná válik, amikor feszült, stresszes időszakot él meg. Igaz, a stressz mégsem mindig látszik rajta, mert egyrészt fegyelmezi magát, másrészt próbálja valamivel elterelni a figyelmét, például labdát dobál. Remek a problémamegoldó képessége, mégis hajlamos a gondjait a szőnyeg alá söpörni.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top