nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a válás

Ezek a csillagjegyek válnak a leggyakrabban

Egyes csillagjegyek hajlamosak a házasság felbontására. Az asztrológia szerint ők azok:

Sokan azt állítják, hogy a házasság az egyik legnagyobb kaland, amelyet két ember átélhet, ennek ellenére elég sok válással végződik. Talán nem úgy álltak a csillagok. Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, melyek a leggyakrabban vetnek véget házasságuknak.

Gyakran elváló csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Peter Dazeley)

Bak

A Bakoknak sok szép tulajdonságuk van, amelyek segítenek egy kapcsolatban, és bár annak ellenére, hogy ismertek intelligenciájukról és becsületességükről, az is igaz, hogy jobban törődnek magukkal, mint a másikkal. Nem tolerálják jól, ha nem úgy látod a dolgokat, mint ők, ezért a legjobb egy hosszú kapcsolatban, ha toleráns vagy, és együtt érző velük szemben, különben nem fog sokáig működni a dolog.

Vízöntő

Függetlenek és könnyelműek. Nos, nem a házasságot leginkább biztossá tevő tulajdonságok ezek. Partnerként kissé kimerítő lehet a Vízöntő. Itt egyértelműen komoly kompromisszumokra van szükség, ha (jól) működő kapcsolatra vágyunk.

Szűz

Kedves, határozott emberek, gyakran előhozzák a legjobbat a partnerükből, segítik őket céljaik elérésében a jövő megtervezésével. Ugyanakkor hajlamosak arra, hogy teljesen magukba zuhanjanak, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy eltervezték. A Szüzekkel való boldog házasság titka, ha elismerjük és támogatjuk terveiket, és amennyire csak tudunk, segítünk azok elérésében. Sokat jelent nekik, és cserébe hű partnerek lehetnek.

Nyilas

Született utazók, velük biztos nem unalmas az együttlét. Szórakoztató és kalandos viszony a velük való, ami viszont hosszú távon komoly problémákhoz vezethet. A Nyilasok türelmetlenek, a diplomatikusság fogalmát pedig messziről sem ismerik. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top