nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik elválnak

Ezek a csillagjegyek legalább egyszer elválnak

Akadnak közöttük, akik másodszor, sőt harmadszor is csalódnak a házasságban és persze a párjukban.

A horoszkópból kiderül, melyik az a három csillagjegy, amelyik az esetek többségében nemcsak egyszer mondja ki a holtodiglan-holtomiglant.

Csillagjegyek és a válás

(Fotó: Getty Images/PM Images)

Kos

A Kos találékony, intelligens, merész, bátor és rendkívül energikus csillagjegy. Ugyanakkor meglehetősen türelmetlen, lobbanékony, hiú és egy csöppet egoista is. Az Oroszlánnal elvileg tökéletes párost alkotnak, csakhogy ez a szenvedélyes kapcsolat vagy a mennyben köttetik vagy a pokolban. A Kos a párkapcsolatban falkavezérnek képzelni magát, amit társa egy idő után meglehetősen fárasztónak érez, és elege lesz a másodhegedűs szerepből. Eljön a pillanat, amikor ki akar lépni a Kos árnyékából, ez a fordulat pedig akkora port kavar a kapcsolatban, hogy a válást sem kerülhetik el. Egy másik Kossal megtalálhatják az összhangot, de persze hosszú távon ezt a kapcsolatot sem garantálja semmi és senki. A Nyilassal a Kos szintén jól összeillik, hiszen mindketten tüzes csillagjegyek, vágynak a kalandokra, szeretik a függetlenséget, a szabadságot, önállóak, inspirálják, erősen motiválják egymást. Kettejük házasságát a sors rendezte el. A Nyilas arra is képes, hogy a Kos „én vagyok az első” gondolkodásán finomítson. Ők ketten végül boldogok lehetnek együtt.

Oroszlán

Az Oroszlán kétségkívül melegszívű, nagylelkű csillagjegy, ugyanakkor mindenkinél erősebben vágyik a szeretetre és a csodálatra. Szívesen fürdőzik a figyelemben, ezért sem könnyű vele együtt élni. Hajlamos a lustaságra, meglehetősen önfejű és akaratos típus, ráadásul egy idő után nagyon fárasztó az igénye a folyamatos dicséretre. A Szűzzel ritkán köt valódi romantikus kapcsolatot, mert mindketten nagyon tisztán és racionálisan gondolkodnak, a viták elkerülhetetlenek közöttük. A Kossal a túlzott szenvedély, a túlfokozott indulatok durva váláshoz vezetnek. Az Oroszlán keresi és szereti a kiszámíthatóságot, a stabilitást a párkapcsolatában, a változásokhoz csak nagyon lassan tud alkalmazkodni, ebben a tulajdonságában a Bika vagy a Skorpió ideális párja lehet. Az alkalmazkodás ugyanakkor egyik csillagjegynek sem az erőssége, a problémák itt kezdődnek közöttük. A változékony és szórakoztató Ikrek vagy az izgalmas Nyilas is szóba jöhet, de talán a gondoskodó és figyelmes Rák mellett találhatja meg a boldogságot és az olyannyira vágyott figyelmet.

Mérleg

A bájos, kedves és vonzó Mérlegről nem könnyű elképzelni, hogy házassága válással végződik, és végül egyedül marad. Pedig ő is azon csillagjegyek egyike, akik akár többször is elválhatnak az életük során. A Mérleg folyamatosan keresi az egyensúlyt, a harmóniát, a békét a kapcsolataiban, ezért látszólag ő az ideális partner. Miközben arra törekszik, hogy mindenkit boldognak lásson, képtelen nemet mondani. A stressz pontosan úgy kering körülötte, mint a méhek a virágok körül, mindez pedig nem mondható optimális jelnek a tartós párkapcsolathoz. A Halakkal erősen vonzódnak egymáshoz, de mégsem lehetnek igazán boldogok, mert nagyon különböznek egymástól, ahogyan a maximalista és aprólékos Szűzzel is hasonló a helyzet. A Rákban megtalálja a romantikát, a figyelmet, csak éppen képtelen elviselni otthonülő tulajdonságát. A Kossal ugyanakkor bámulatosan egészítik ki egymást. Párja céltudatossága, határozottsága, akaratereje nagyon erősen inspirálja őt is. Elvileg a Bika is ideális partner lehet, hiszen mindkettőjüket a Vénusz bolygó uralja. Ez a kapcsolat ugyanakkor nem kevés energiát igényel, viszont, ha sikerül közös nevezőre jutniuk, senki és semmi sem választhatja el őket egymástól.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top