nlc.hu
Horoszkóp

A Szűz 3 legidegesítőbb tulajdonsága

A Szűz 3 legidegesítőbb tulajdonsága

Mindezt ők is tudják magukról.

Mint már sokszor kiveséztük, minden csillagjegynek vannak pozitív és negatív tulajdonságai. A Szűz jó oldaláról már volt szó, most következzenek azok a tulajdonságai, amik néha zavaróak lehetnek.

Szűz pozitív tulajdonsága

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Agyalás felsőfokon

A Szűz folyamatosan agyal és agyal és agyal. Mindent megpróbál kigondolni és mindenre rá akar jönni. Olyan dolgokra is, amikre lehetetlen, mert mondjuk még meg sem történtek, ő ezekről a dolgokról is több kész forgatókönyvvel rendelkezik a fejében. Bármi történik, egy gondolat cunamit indít el nála.

Túl szervezés

Szeretné, hogy minden a legeslegjobb módon történjen, például biztosan ne maradjon le semmi a bevásárlólistáról, vagy tuti minden látnivalót megnézzen a nyaraláson, ezért mindent túlbonyolít, és könnyen körülményessé válik. Nincs benne spontaneitás.

Földhözragadtság

A fent felsoroltakhoz, tehát mindenhez, amit megtudott, kigondolt, vagy megszervezett a végsőkig ragaszkodik, és nem akar rajtuk változtatni, még akkor sem, ha már elvesztették az érvényességüket. Földjegyről lévén szó, földhözragadtan gondolkodik, amiről már megállapította, hogy úgy van, szerinte, nem lehet másképp.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top