nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek rengeteget beszélnek

Ezek a csillagjegyek rengeteget beszélnek

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, akinek be nem áll a szája. Nagy eséllyel az alábbi csillagjegyek egyikéhez tartozik.

Ikrek

Az Ikrek a legkommunikatívabb csillagjegy. Olthatatlan a tudásszomja és imád információt cserélni másokkal. Így folyamatos kényszert érez, hogy a dolgokat, amiket megtudott, azonnal továbbadja másoknak. Beszél, és beszél, és beszél, mellette nem lehet unatkozni, de amikor csendre vágyunk, kicsit sok lehet számunkra.

Csillagjegyek, akik sokat beszélnek

(Fotó: Getty Images/The Good Brigade)

Szűz

A Szűz folyamatosan agyal, mindent ezerszer átrág magában, minden eshetőséget kielemez. Ennek megfelelően rengeteg gondolat és információ gyűlik össze benne, amit muszáj megosztania másokkal. Ez abból a szempontból jó, hogy könnyebb megismerni őt a gondolatai alapján, viszont, amikor egy kicsit magunkba mélyednénk, zavarónak érezhetjük a szóáradatot.

Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó, aki imád a figyelem középpontjában lenni. Ezt pedig többek között a beszéddel érheti el, így folyamatosan él ezzel a lehetőséggel. Érdekesek a témái, így jó őt hallgatni. A gond akkor van, amikor esetleg valaki más is szeretne szóhoz jutni, mert azt az Oroszlán támadásnak, vagy fenyegetésnek veheti, és könnyen szópárbajt kezdeményezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top