nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szakítás

Ezeket a csillagjegyeket nem viseli meg a szakítás

Ők azok, akik a többiekhez képest sokkal gyorsabban lépnek túl az elmúlt kapcsolaton.

Ikrek

Az összes csillagjegy közül az Ikreket viseli meg a legkevésbé a szakítás. Nem véletlen, hiszen ő egyáltalán nem szeret és nem is szokott a múlton rágódni, ezért ő sem válik az exe megszállottjává. Ahogy véget ér a kapcsolat, ő szinte azonnal a jövőt tervezi, előrenéz. A túlzottan sok elvárással járó kapcsolatokat különben sem kedveli igazán, akkor érzi jól magát, amikor megőrizheti a függetlenségét. 

Csillagjegyek és a szakítás

Fotó: Getty Images/PM Images

Nyilas

A Nyilas sokakat meglep azzal a képességével, hogy szinte azonnal túlteszi magát a szakításon. Ő pontosan az a típus, aki szórakozással, bulizással és sok-sok nevetéssel gyógyul a szakítás után. Optimizmusa kellő gyógyír a fájdalomra, ez az igazán hatékony módszer nála mindenkor beválik. Úgyis tudja, hamarosan jön a következő szerelem.

Kos

A Kos nagyon szenvedélyes csillagjegy, ezért ő sosem fél fejest ugrani a párkapcsolatokba. Amikor összetörik a szívét, gyorsan megrázza magát, és nem adja fel a vágyat, hogy az igaz szerelemre találjon. Erősen hisz benne, hogy minden okkal történik, ezért a szakítást sem éli meg hatalmas tragédiaként, inkább előretekint, és azt nézi, mi mást tartogat számára az élet.

Rák 

A Rák életében ugyan nagy szerepet játszik a szerelem, a párkapcsolat, de ő is képes könnyedén kezelni a szakítást. Valójában vagy belehal abba, vagy emelt fővel túllép rajta. Inkább a karrierjére, a szeretteire, a barátokra fókuszál, mintsem az elmúlt párkapcsolaton merengene. Bizalmatlan típus, ezért nem adja könnyen a szívét. Így pedig olyan nagy sérelem sem eshet rajta.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top