nlc.hu
Horoszkóp

Munkahelyen flörtölő csillagjegyek

Ezeknél a csillagjegyeknél belefér a munkahelyi flört

Ezek a csillagjegyek, ha nagyon akarnak valamit, azt meg is szerzik – akár munkahelyi afférokon keresztül is.

Vannak olyan csillagjegyek, akik a ravaszságukat és az eszüket arra használják, hogy túlszárnyalják munkatársaikat, és főnökeik elcsábításával előrébb jussanak a ranglétrán. Néha az sem számít, ha párjuk van, vagy házasok.

Skorpió

A Skorpióról köztudott, hogy szenvedélyes csillagjegy, és egy részük úgy gondolja, hogy a párjuk mindig, mindent meg fog nekik bocsátani. Feltételezik, hogy mindig meglesz a helyük a társuk mellett, ezért  néha túlságosan lazán veszik a játékszabályokat, ha a hűségről van szó. A Skorpiók ambiciózusak, és mindent megtesznek azért, hogy előrébb jussanak karrierjükben – a flört és a csábítás sem áll tőlük távol.

Oroszlán

Az Oroszlánok régimódi felfogással rendelkeznek a házasságról és a hosszú távú kapcsolatokról. Szeretnek gondoskodni a párjukról, ínyükre van, ha a házastársuk otthon marad, és vigyáz a gyerekekre. Számukra tökéletes a családfenntartó szerepe, és egyik legfőbb céljuk, hogy minél többet keressenek. Ha úgy gondolják, hogy ehhez el kell csábítaniuk a főnöküket, akkor nagy rá az esély, hogy meg is teszik.

Flört

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakok mondása az is lehetne, hogy csak azért, hogy elfáradjanak, nem dolgoznak. Sokkal jobban preferálják az okos, átgondolt munkát, mint a kemény munkát. Ők azok, akik nem félnek „out of the box” gondolkodni, és annak ellenére, hogy szeretik a társukat, dönthetnek úgy, hogy viszonyt folytatnak felettesükkel az irodában, ha az előrelépést hoz majd a számukra.

Nyilas

A Nyilas őszinte, társasági emberként ismert, akinek fontosak az emberi kapcsolatok. Szakmailag kiemelkedően jó a munkájában, és szeret az élvonalba tartozni, amiért meg is dolgozik. De vannak olyan esetek, amikor még a Nyilas is hajlik arra, hogy flörtöljön a főnökével az előremenetel kedvéért, azonban mindezt masszív lelkiismeretfurdalások közepette teszi, és az sem kizárt, hogy mindent bevall a társának.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top