nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek a hálószobában

Ez a 3 csillagjegy valódi mester a hálószobában

Hogy kik ők és miért is szuperek, a horoszkópból kiderül.

Skorpió

A Skorpió kétségkívül a legtitokzatosabb csillagjegy. Legmélyebb vágyát, a legbelsőbb érzéseit csak a szívéhez legközelebb állókkal osztja meg és fedi fel. Viszont ha egyszer fellobbantottad benne a vágy tüzét, légy vele óvatos, ő ugyanis vizes csillagjegy, nem tüzes. Utóbbiakhoz hasonlóan elképesztően szenvedélyes szerető, viszont érzéki és magával ragadó is. Sosem okoz csalódást az ágyban, de elvárja, hogy vele együtt ússz és feltételek nélkül kövesd az érzelmek, a kéj tengerében. Ha ellenállsz, partra vet, mint egy hajótöröttet.

Hálószoba és a csillagjegyek

Fotó: Witthaya Prasongsin

Halak

A Halak nem feltétlenül a leggyakorlottabb szerető, de a fantáziája végtelen. Vizes csillagjegyként ő is rendkívül érzéki, az intuíciója verhetetlen, ezért mellette úgy érezheted, valósággal belelát a lelkedbe, a gondolataidba. Ha fel tudod ébreszteni az érzékeit, bámulatos partnerre találsz benne. Figyelmes, érzelmes, elragadó típus. Viszont, ha olyan társat keresel, aki irányít, leural és domináns az ágyban, ő biztosan csalódást okoz neked. Ez a férfi veled együtt hullámozik és ringatózik a szerelem és az érzelmek tengerében.

Oroszlán

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt, amikor csakis ő tetszeleghet a figyelem központjában, nincs ez vele másként az ágyban sem. Pontosan tudja, mit akar és mit vár el tőled. Határozott, bámulatosan magabiztos, és a hálószobában is lehengerlő típus. Azzal is tisztában van, hogy elképesztő vele a szex, nagyvonalú és figyelmes szerető. Ő az igazi alfahím, irányít és leural. Annak ellenére, hogy hajlamos saját magára gondolni, az ágyban minden figyelmét rád irányítja, minden kívánságodat teljesíti. Viszont soha ne felejtsd el nagyra értékelni, méltatni a teljesítményét, magaddal teszel jót, ugyanis a következő alkalommal még többet akar majd adni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top