nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki nagyon könnyen szerez magának ellenségeket

3 csillagjegy, aki nagyon könnyen szerez magának ellenségeket

Mutatjuk, kik ők, és azt is, mit érdemes tenned, ha közéjük tartozol.
Ezek a csillagjegyek könnyen szereznek ellenségeket

Kos

Ha Kos vagy, mindig a saját fejed után mész, és ráadásul hatalmas erővel teszed ezt, így könnyen elsodorhatsz másokat. Ehhez pedig még hozzájön a kíméletlen őszinteséged és a nyers modorod. Mindezt te talán észre sem veszed, mert abszolút nincs benned rossz szándék, de könnyen megbántasz másokat. Érdemes néha átgondolni a dolgokat más szemszögéből is, az sokat segíthet.

Ikrek

Ikrekként hatalmas a kíváncsiságod és az információéhséged, emiatt előfordulhat, hogy csak felszínesen figyelsz a másik érzelemvilágára, valamint az is, hogy hebrenccsé és kissé megbízhatatlanná válsz, ami miatt könnyen megorrolnak rád. Ráadásul van egy olyan tulajdonságod is, hogy szeretsz nagyot mondani és mások titkait sem tiszteled. Két dolog segíthet, hogy ne gyarapítsd az ellenségeid sorát, csak olyat ígérj, amit tényleg betartasz és ne fecsegd ki mások titkait.

Skorpió

Skorpióként hatalmas magasságokat és mélységeket élsz meg, amikor az utóbbi történik, akkor hajlamos vagy ezért másokat hibáztatni, mindent magadra veszel és bosszút esküszöl. Mivel te vagy az egyik legerősebb csillagjegy, ez a bosszú bizony gyakran kegyetlen. Amit tehetsz, az az, hogy emlékezteted magad, nem minden dolog ellened irányul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top